Un arròs caldós de llamàntol de cine!

Raül Balam Ruscalleda a la Harvard University, publicada a Awesomesauce Eats

Veure el Raül Balam Ruscalleda, presentar, a la Harvard University, i en català, un Arròs caldós de llamàntol a l’estil del Maresme dins el cicle “Science & Cooking” fa goig!
El vídeo ens el recull:

El Raül Balam Ruscalleda, fill de la Carme Ruscalleda, que dirigeix el Restaurant Moments a Barcelona, ha estat guardonat recentment amb la segona estrella Michelin.

Sophia Blasco Castell
Receptes per Viure Bé!

Documentat a:
Harvard SEAS lecture, 10/8/12, Raul Balam Ruscalleda and Jordi
Raül Balam agafa el relleu de Carme Ruscalleda

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Un arròs caldós de llamàntol de cine!
  1. Oriol López ha dit:

    Mostrant la nostra cuina al món.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: