Com ens afecta la privatització?

Bongani Lubisi reconnectant la llum, de la web oficial de la pel·lícula

Bongani Lubisi reconnectant la llum, de la web oficial de la pel·lícula

El film “Der Grobe ausverkauf” (títol original en alemany), també conegut com a “The big Sellout” (títol en anglès per a la seva distribució internacional) o ‘La gran liquidació‘, amb guió de Florian Opitz, exposa l’impacte de la privatització de serveis públics com l’aigua, la llum, els ferrocarrils i la sanitat en la població, a escala mundial, presentant exemples d’Amèrica, Àfrica, Àsia i Europa. Inclou comentaris crítics del premi Nobel d’Economia, Joseph Stiglitz.

La pel·lícula recull també la lluita del poble de Cochabamba contra la privatització de l’aigua potable que van aconseguir revocar.
A Catalunya, han privatitzat les aigües del Ter i el Llobregat.

A continuació, la pel·lícula completa, subtitulada en castellà:

Sophia Blasco Castell
Receptes per Viure Bé!

Coach personal

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Com ens afecta la privatització?
  1. Oriol López ha dit:

    És tracta d’una ofensiva a nivell mundial per maximitzar els beneficis de les grans corporacions a costa de quedar-se amb l’explotació dels recursos essencials i els serveis bàsics de l’estat, peti qui peti, que compta amb la connivència dels polítics que governen els països afectats. A Catalunya ja fa temps que han començat a privatitzar recursos, com l’aigua del Ter i del Llobregat, i serveis com els hospitals.

Els comentaris estan tancats.

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: