“Apariciones y milagros de Nuestra Señora”

deliris

Un professor valencià a la recerca del miracle de Nostra Senyora

Tenint en compte el caire paranormal que estan prenent els deliris dels governants que ens subjuguen, aquest costumari no s’ha pogut resistir a comentar un dels més pertorbadors, ja que sens dubte és una demostració definitiva de la bogeria que regna una de les més insignes, sublims i extraordinàries institucions d’aquest raconet del país: la nostra benvolguda Conselleria d’Educació, exemple ara i sempre d’organització, pulcritud, rigor lingüístic i respecte pel professorat valencià. Quasi res porta el diari. Un pot pensar que estan un poc tocats del perol, però s’equivoca, perquè són sensacionals. Són senzillament un cas a estudiar pels més dignes professionals de la psiquiatria mundial, perquè si ells ho veren, ai mare!, si ells veren del que són capaços alguns dels més alts dignataris d’aquestes latituds, no crec que perderen el temps amb altres sonats. Vindrien a València, clar que sí, i menjarien arròs de senyoret, i gaudirien de les clòtxines valencianes i brindarien amb cava -de Requena!- i berenarien coca -d’ametla!-. I, immediatament després, s’apuntarien al curs oferit pel CEFIRE d’Alacant que porta com a títol Apariciones y milagros de Nuestra Señora, un curs que, en fi,… un curs i prou. Quina gran mina de diamants en brut aquesta nostra conselleria, quina magna obra pedagògica la seua, quanta fe dipositada en el futur, quanta habilitat, quin tacte exquisit! Com de miserable seria l’existència de molts professors si no estigueren gestionats per aquesta honorable quadrilla antiga llar d’il·lustres forenses com Font de Mora i actualment dirigida per una senyora que sota el cognom Català demana disculpes per parlar en valencià! Ai, per favor…http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/01/23/valencia/1358968034_540835.html

Quant a

Interessat en la recreació de costums valencians i mediterranis encara no destruïts per la hipocresia i la falsedat d'aquest raconet del país.

Arxivat a Cultura i Societat
5 comments on ““Apariciones y milagros de Nuestra Señora”
 1. Oriol López ha dit:

  Pensava que feies broma. M’he quedat de pedra quan he fet clic a l’enllaç que has posat al teu article al curs de “Apariciones y milagros de Nuestra Señora” ofertat per la Conselleria d’Educació Valenciana. Encara no m’ho puc creure!

 2. Maria Boix ha dit:

  Mare de Déu!! :) Estan molt malament! Voleu dir que hi ha prou psiquiatres al món?

 3. Sergi Durbà ha dit:

  Broma? A València no hi ha bromes que valguen. Dóna per a tot això i molt més.

 4. Gemma ha dit:

  Home, tampoc no és per tant. Supose que oferiran cursos de tota mena, i això inclou cursos de religió.

 5. “Lucy in the Sky wit Diamonds”… Les hosties que es reparteixen a aquest curs son fetes de pà de sègol, contaminat amb el fong “banya del sègol” o ergot.
  http://ca.wikipedia.org/wiki/Banya_del_sègol

  El seu consum causa intoxicació per derivats del LSD

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: