El duque empalmado en el Burguer King

periódico 2 periódicoSento una enorme tristesa pel “duque empalmado” (ironic mode on). Aquest príncep marca “Hacendado” ara es veu sotmès a un empobriment injust. Tanmateix, analitzes les dues paraules juntes i et preguntes: per què veu el món al revés i no s’adona que la verdadera injustícia prové de com ha obtingut seva riquesa? Però tampoc dedicaré una línia més a parlar d’obvietats.

El que m’angoixa és el canvi de menú al que es veurà abocat. Dels 125 euros per cap que costa sopar al Via Veneto, ara el duque empalmado farà cua en un FresCo (8,45 euros en dia laborable) o, pitjor encara, en un Burguer King. Que, vés per on, tampoc abandonarà la monarquia: d’estar amb el rei caçaelefants ara farà companyia al rei de l’hamburguesa.

Però el vull animar, pobret.

Per exemple, podrà tastar les noves croquetes de pernil. Ummmm, què bones!

O també, el nou Sandy Piruzeta que, atenció, esclata en la teva boca!

Però, el millor de tot, és que ara trobarà una promoció de productes a 1 euro: hamburgueses petites, anelles de ceba, la nuguet burguer. A aquesta possibilitat gastronòmica no pots dir Nóos!!!

En definitiva, l’Urdangarín comprarà al Mercadona, pagarà les bosses, mirarà les ofertes, es menjarà de tant en tant un whopper, anirà al cinema el dia de l’espectador, es queixarà per l’augment de preu de la T10 i s’adonarà que la vida és una altra cosa. 

@alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
5 comments on “El duque empalmado en el Burguer King
 1. Oriol López ha dit:

  Sincerament, jo crec que, essent qui és, al final li ho arreglaran bé per a que no hagi de menjar pas al Burguer King!

 2. mariaboix ha dit:

  Oriol, per desgràcia, serà així. El que aniria bé és que es comencés a castigar, cal un canvi de manera de fer. No pot continuar sense càstig tant lladronici…

  Quina barra que digui que se l’abocarà a un injust empobriment, quan són els nostres diners i, a sobre sopa en un restaurant de luxe, se’n fot de nosaltres!

 3. Vicent Sanz ha dit:

  I tanmateix no hi ha qui done un cèntim per ell. Ara ja ha saltat la brama que el seu sogre n’estava al cas. S’ha de ser infantil per no veure que, si no l’han fotut fora de la família, és que n’estaven al corrent i en són còmplices. Quina xusma.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: