PSC i Filemó

realitat-ficcióEt diuen que l’Aznar s’ha fet una foto a les Açores amb el Bush i el Blair i dius: no, no pot ser. És un xulo però no tant.

Et diuen que Estats Units tindrà un president negre i respons: t’has begut l’enteniment? Seria genial però… al país del KKK?

Et diuen que el rei caça elefants i penses: aquest paio està boig. Fins que veus la foto i confirmes les teves sospites.

Et diuen que a la trama Gürtel tothom rep obsequis a canvi de vés a saber què i sospires d’indignació.

Et diuen que el comptable del PP rebia diners de donacions d’empreses i que, una part volava a Suïssa, mentre que l’altra la ficava en sobres que rebien diferents dirigents i afirmes convençut que no passarà res… com sempre.

Et diuen que mister perfecte Urdangarín està més contaminat que el reactor 4 de Txernobil i obres els ulls de bat a bat. I quan et diuen que ha escrit un correu en el què s’anomena a sí mateix com a “duque em palmado” no pots deixar de riure.

Et diuen que el Papa dimiteix del seu càrrec i flipes en colorins.

Et diuen que els fills del Pujol estan de merda fins les orelles i que l’exparella de l’ex d’un d’ells es reuneix amb la Camacho en una nova versió de Thelma & Louise i busques la teva medicació.

Et diuen que la Camacho no denuncia res i penses molt malament.

Però, després, et diuen que el PSC ha contractat a detectius perquè amaguin micròfons en un jerro per escoltar la conversa i comences a dubtar que al Polònia de TV3 necessitin guionistes.

@alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “PSC i Filemó
  1. Oriol López ha dit:

    Sí, darrerament no sabem si estem llegint el diari o el TBO.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: