Hola, sóc nazi

Hola, sóc nazi. Bé, no ho sé, potser no, potser resulta que sóc proetarra. No ho acabo de tenir gaire clar. Perquè estic en contra de les retallades i totalment a favor d’assenyalar i avergonyir els causants d’aquesta crisiestafa —la qual cosa em converteix, òbviament, en un nazi de manual— però també sóc independentista d’esquerres (és a dir que vaig votar la CUP) i estic absolutament en contra dels desnonaments —cosa que em situa, evidentment, en l’etorn més proper d’ETA. Per tant, no ho sé, escoltin; tinc una crisi d’identitat. Què cony sóc? Aclareixin-se, fills i filles de la gran puta. Què cony volen que sigui, un nazi o un etarra? O un nazietarra? O potser un nazietarra amic d’Al-Qaeda? 

Mirin, fem una cosa, pensin-s’ho amb calma. Debatin-ho tranquil·lament entre cafès amb els presentadors de les ràdios i les teles que vostès maneguen talment com a titellaires, i quan n’hagin extret una conclusió clara, me la fan saber. Però els adverteixo que ha de ser ferma i irrevocable. Perquè ja començo a estar fins a la polla de no saber què collons es pensen que sóc.

De tota manera, ara no s’imaginin el que no és. Vull saber com coi em qualifiquen tan sols per pura curiositat. Perquè la veritat és que m’importa una putíssima merda el que puguin dir-me, vostès, que són els causants de tot plegat, els culpables d’aquesta estafa, els còmplices, els assassins, els qui roben la casa a la gent i resten impertèrrits mentre van cobrant les morterades de calés que cobren. Vostès, gentola menyspreable, m’importen tan poc que no vessaré una sola llàgrima el dia que els toqui pagar per tot el mal que han fet. Perquè no tinguin pas cap dubte que acabaran pagant-ho. Potser no tots, per desgràcia. Però això no sempre serà igual, no sempre se’n sortiran tan cofois. La bombolla on viuen no és pas de ferro i nosaltres tot just ara estem començant a esmolar els punxons. Calcin-se, perquè s’apropa el dia en què els passarem la factura i els posarem el cadenat als turmells.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Hola, sóc nazi
  1. didaclopez ha dit:

    Aquests mesos hi ha commemoracions dels 150 anys de la Guerra Civil Americana. Aquella guerra, entre d’altres coses, fou un potent laboratori ideològic. Per bé que podem trobar antecedents en períodes anteriors (la Restauració post-napoleònica, la contrarevolució post-1848, etc.), la Confederació va segregar una propaganda hàbil per fer passar els opressors com a oprimits. Així doncs, els esclavistes deixaven d’ésser apropiadors i explotadors de vides humanes per convertir-se en víctimes de l’expropiació promoguda pels abolicionistes i en defensors d’un estil de vida peculiar

  2. Oriol López ha dit:

    Si, ells utilitzen l’insult i la tergiversació, no hem de caure en la trampa de seguir-los el joc, que és el que ells voldrien.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: