Espanya carinyo, lo nostre no funciona!

.

Espanya carinyo, lo nostre no funciona, publicada a l'AvuiEl toc d’humor de Mali Vanili és un bon remei contra les agressions, de tota mena, que ens arriben de la “meseta”.

Mali Vanili fan humor sense acudits amb diàlegs i cançons. A la cançó ‘Espanya carinyo, lo nostre no funciona!’, ens donen aquesta mirada irònica que connecta amb la que ens donava, fa un temps, la Isabel Clara Simó als “meetings” per la Independència de Catalunya.

Miquel Malirach, Mali, i Jofre Borràs, Vanili, donen vida a Mali Vanili, creen cançons i espectacles únics, plens de matisos. Les lletres enginyoses, els jocs de paraules i les enormes dosis d’humor aconsegueixen crear una atmosfera que ens diverteix entranyablement.

Sophia Blasco Castell

Compartir és estimar, de Jose Mondo

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: