Bon cop de timó

Seguint amb els llepissosos símils nàutics que sempre envolten cada parpelleig del President Mas, fa uns dies ens assabentàvem que el nostre Capità Llibertat preparava un imminent “cop de timó“. Agafin-se fort, que això va de veres, que aquest paio farà virar la barca de tal manera que acabarem tots vomitant a estribord, semblava que ens volien dir. Semblava que havia arribat l’hora de fer bona la inscripció del timó —precisament— amb què tant ens van inflar els collons i els ovaris tots els mitjans quan “El Rei Artur” va arribar a Palau. “Cap fred, cor calent, puny fred, peus a terra”. Ui, sí.

Però el cas és que va arribar el dia de l’anunci del cop de timó. El dia en què els “independentistes” que havien votat Convergència i Unió a les darreres i transcendentals eleccions al Parlament es fregaven les mans perquè comprenien que potser podrien acabar justificant el seu injustificable vot a la rància dreta nacionalcatolicista que durant tants anys havia estat traint i sabotejant de manera sistemàtica les nostres aspiracions d’independència i llibertat. Tots i totes amb la llengua ben afiladeta, preparadets i preparadetes per entonar, cofois, uns quants “ho veus com no era un botifler?“. Però la llengua afiladeta un cop més ha hagut d’anar a parar al culet del catalanet que ja tenia el pantalonet abaixadet. Perquè en Mas ha vist l’iceberg que tenim al davant. Per força l’ha d’haver vist perquè, coi, l’ha vist tothom. És un iceberg espanyol, inamovible, inflexible, i sense la més mínima escletxa democràtica. Un iceberg que no ens deixaria passar encara que la nostra nau fora comandada pel mateix Moisès i la seva vara miraculosa. Per això la solució més assenyada era el cop de timó, tothom ho veia, tothom ho sabia, tothom ho desitjava. Tothom excepte el President i en Duran, el segon de bord, que continuen apostant fermament per posar els motors de la negociació a tota màquina de dret cap al bloc de gel.

I a Ítaca no ho sé, però a l’Estat espanyol els puc garantir que els blocs de gel no estan en absolut capacitats per enraonar.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: