Rajoy: deficiente. Aznar: no llega a 6,5

BNiyn7vCcAAGwRe.jpg-largeBNh5KYoCYAEzyyC.jpg-large

Sofocràcia, o govern dels savis, és el sistema polític defensat per Plató a “La República”. En aquest sistema, només podran governar aquells que tinguin el saber. Així es constituiria un règim ideal on la població es dividiria en classes funcionals. Una d’elles és la “classe d’or”, la qual estaria formada per filòsofs i grans savis, els únics capaços de governar. En certa manera, és l’origen dels governs formats per tecnòcrates. Fins aquí, la teoria de Plató. Quina és la realitat a Espanya? La realitat és la d’uns presidents intel·lectualment mediocres, políticament incapaços i socialment psicòpates (si entenem que un dels símptomes més evidents d’aquest trastorn de la conducta és la incapacitat per a l’empatia, demostrada en les seves actuacions).

També resulta curiós fer una ullada a les notes d’aquests dos líders polítics.

L’un, amb cara de “señorita, me han robado el bocadillo” i “deficiente” en Escriptura (segueix sense entendre la seva lletra) i en Geografia i Història (amb raó assegura que Catalunya no és una nació). Aquest nen gafapasta, amb un 6 com a nota més alta, serà més endavant president d’Espanya i 10 milions de visionaris el votaran per treure el país de la crisi. Como diria la dona de l’APM: “es que me desorino”. Per cert, veure la foto del Rajoy, al costat de la paraula “deficiente”, és per donar el Príncipe de Asturias als Jesuïtes de Lleó. Quina capacitat per endevinar el futur!

L’altre, jove de boca petita i pentinadet per a l’ocasió, amb un 6,4 com a nota final portarà anys més tard a tot un país a una guerra injusta i mai assumirà ni mig error en les seves actuacions.

Això sí, tant el nen gafapasta, com el jove pentinadet, no haurien tingut dret a cap beca “Wert”. No parla el gurú mundial de l’ensenyament de 6,5 com a nota mínima per tenir dret a una beca? Doncs això, si Wert pugés al DeLorean de “Regreso al futuro” i visités aquests dos grans intel·lectes, hauria d’anunciar amb la seva veu aflautada que no tenen dret a rebre cap beca. Bé… potser el jove Bárcenas estaria a prop i, amb un sobre a la mà, tindria la solució als seus problemes.

Twitter: @alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

 

 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Rajoy: deficiente. Aznar: no llega a 6,5
  1. Oriol López ha dit:

    Fill meu, si no estudies… arribaràs a “presidente del gobierno”!

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: