Ana “Nosa” Quintana

Mai deixarà de sorprendre’m aquest país de bocamolls, xafarders i tertulians full time. Ara resulta que s’ha criticat des de diversos mitjans (especialment Tele 5 i la diva de l’escombraria, Ana Rosa Quintana) al president de la Junta gallega, l’Alberto Núñez Feijoo, per… atenció…. redoble de tambor… prprprprprprpr… PARLAR EN GALLEC en la roda de premsa sobre l’accident ferroviari. Sí, efectivament. Vivim en un lloc on la diversitat cultural és considerada mala educació.

El famós “una, grande y libre” és una de les pitjors herències transmeses a l’ADN de les posteriors generacions. En un món globalitzat, on les empremtes culturals s’intercanvien amb tota naturalitat, aquí hem de patir l’acció malaltissa d’uns infrahumans professionals. Què dir davant de la ignorància? Hem de resultar aixafats per la dictadura de la mediocritat? Hem d’abaixar el cap davant les agressions d’aquests terroristes intel·lectuals?

A vegades, he arribat a pensar que no només volen una única llengua (la seva) sinó que, a més a més, amb una sola vocal ja tindrien de sobre. D’aquesta manera, amb qualsevol so gutural, ja es podrien comunicar entre ells. Tornarien a les cavernes d’on mai haurien d’haver sortit per saludar la sortida del sol amb un Aaaaaa!!! Això sí, que ningú respongui amb un Ooooooo!!! perquè li farien fora de la cova.

 @alexsocietat

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Ana “Nosa” Quintana
  1. yeagov ha dit:

    Reconec que Núñez Feijóo no és precisament un dels meus polítics favorits però ahir va saber estar en el seu lloc, i ha fet la feina que li pertocava. Algú li hauria de dir a la reina de la teleescombraria que mentre el president de la Xunta feia la seva feina, mentre la Televisió Gallega informava, TV3 enllaçava amb el senyal de la Televisió Gallega, cadenes com la de la senyora Quintana emetien la seva programació com si no hagués passat res.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: