Dones i filosofia

Vull comprendre. Història de dones filòsofes, d'Ingeborg GleichaufSi llegim qualsevol de les edicions clàssiques d’història de la filosofia ens quedem amb la sensació que això de la filosofia és exclusivament cosa d’homes.

En resposta a aquest greuge, Ingeborg Gleichauf ens presenta al seu llibre Vull comprendre. Història de dones filòsofes les importants aportacions de 44 dones al llarg d’un període de temps que va des del segle VI aC fins a l’actualitat.

Treballs com el llibre esmentat haurien de servir per a que en el futur no  es torni a escriure una història de la filosofia silenciant sistemàticament les aportacions de les dones.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Dones i filosofia
  1. […] Si llegim qualsevol de les edicions clàssiques d'història de la filosofia ens quedem amb la sensació que això de la filosofia és exclusivament cosa d'homes. En resposta a aquest greuge, Ingeborg Gleichauf ens presenta al …  […]

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: