No sin Los Morancos

Estic molt preocupat perquè Los Morancos resulta que han dit que allò que van dir l’altre dia no sé on sobre que això de la independència ho hem de decidir nosaltres, es veu que ara ja no. Evidentment, des d’aquest humil blog jo no puc fer altra cosa que exhortar-los a rectificar. Perquè per salut democràtica farien bé de tornar a sortir de nou en un d’aquests mitjans seriosos per dir que això que han dit sobre allò que van dir l’altre dia, doncs que no, que era una broma de mal gust. Coi, és que entenguin-me; jo no sóc capaç de viure en un món on el dret a l’autodeterminació no té el suport de dos farandulers andalusos amants de cridar com a gallines tot disfressats de dona, escoltin. Ho trobo inconcebible.

Qui serà el proper en trair-nos? Cruz y Raya? Martes y Trece? El Gordo y el Flaco? Faemino y Cansado? Epi y Blas? No, senyors, no. Amb aquesta gent en contra no hi ha ésser mortal capaç de conduir El Procés™ cap a l’èxit. No és possible. No podem tenir en contra intel·lectuals d’aquesta magnitud.

Estic total i absolutament desmoralitzat. No faig broma. Pensin que si a això de Los Morancos hi sumen que al carnaval de Cadis hi ha un grup de chirigotes que n’ha cantat una de molt fastigosa en contra de Catalunya, què ens queda a favor? Ja els ho dic jo: no res. Tenim la intel·lectualitat espanyola en contra, benvolgudes i benvolguts. Tenim la batalla perduda.

Avisin-me, si més no, quan algun mitjà publiqui la postura oficial de Carmen de Mairena sobre el dret a decidir. Pot ser crucial. Vital. Ens hi juguem el futur.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: