Borrasca, núvols i mastegots

Quins cops amagats tan sorprenents que té la vida, collons. Ja han vist això que li ha passat al senyor Pere Navarro, “líder” dels “socialistes” de Catalunya? El pobre passerell va anar a missa a veure com el capellà repartia hòsties consagrades i sense veure-s’ho venir, es va trobar una senyora hòstia sense consagrar als morros. “Fill de puta”, es veu que li va dir la senyora que va colpejar-lo. I d’això, l’ensumallufisme il·lustrat n’ha extret la conclusió que hi ha un “clima de tensió” per culpa del procés sobiranista i que el que s’ha de fer (collons, hòstia, que no ho veuen?) és restablir els diàlegs i els ponts —amb Espanya, s’entén. Jo, si els he de ser sincer, no sé en quin punt de la historieta m’he perdut.

Anirem a pams, que sempre diuen que tot, ben estructuradet, s’entén millor. Llegeixin aquests nou punts que relaten la successió dels fets:

 1. En Navarro rep una bufa a la cara mentre li diuen “Fill de Puta”. Bé, sí, val, fins aquí la cosa està força clara.  
 2. De la progenitora del senyor Pere Navarro ningú no en parla. Per tant, donem per fet que l’assumpte no versa sobre cap problema de família. 
 3. El senyor Pere Navarro diu que li ha ventat una nata una “dona de mitjana edat i classe mitjana” que no coneixia pas de res
 4. El senyor Pere Navarro  —àlies el Sherlock Holmes del Vallès Occidentalno dóna més pistes sobre l’agressora i em quedo amb amb les ganes de saber si era de complexió mitjana i de mitjana estatura. I de si portava mitges o mitjons. I en cas de portar-ne, si eren de talla mitjana.
 5. Apareixen misteriosament al cel uns cumulonimbus-crispambus i generen un “clima de confrontació” que en Tomàs Molina encara flipa ara.
 6. La senyora de l’Edat Mitjana i mitjana classe —ara no sé si ho he dit al revés— es transforma misteriosament en una independentista radical crispada pel fet que el partit del senyor Navarro no vulgui resoldre els conflictes polítics de manera democràtica.
 7. El senyor Jordi Cañas (ulster-que-os-vais-a-cagar) es fa pipí a sobre de l’emoció.
 8. La senyora Sánchez Camacho es fa pipí a sobre de l’emoció.
 9. La senyora Rosa Díez es fa pipí a sobre de l’emoció

Què? Vostès també veuen que aquí hi ha quelcom que no encaixa, oi? I no em refereixo a la incontinència urinària dels neofeixistes. Em refereixo de nou a tota la merda aquesta de la confrontació, la crispació i no sé quines absurdes punyetes més. A veure, senyores i senyors, que no veuen que la senyora agressora li ha dit fill de puta? Vaja, jo si alguna cosa tinc clara és que si mai arribés a perdre la xaveta política fins al punt de voler agredir un pàmfil insuls com ell, poden pujar-hi de peus que l’últim que li diria és “fill de puta”. No es pot ser més simple! Si la causa que motiva el mastegot és realment política o ideològica —i tenint en compte que si s’arriba a l’extrem de l’agressió vol dir que de senderi ja no n’hi ha ni gota— jo trobaria molt més encertat que l’agressor sonoritzés el girament de cara amb un “Botifler!“, per exemple, o amb un “Federalitza’t amb aquest parell!” (mentrestant, amb la mà que la galeta li deixa lliure, s’engraparia els testicles o les mamelles, depenent del cas).

En fi, ara no voldria pas que es pensessin que vull publicar un manual sobre com clavar gleves ben clavades a en Navarro. Res més lluny de la realitat, en principi. Jo només vull dir que és bastant trist posar el procés sobiranista com a excusa sempre que ens fotin un bolet. I ridícul. Sobretot perquè, per sort i per desgràcia, avui dia tot (o gairebé) s’acaba sabent.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Borrasca, núvols i mastegots
 1. Administrador ha dit:

  Poc s’imaginava ell que seria noticia de primera pàgina i el convidarien a corre cuita de les teles per entrevistar-lo

 2. Jordi Camps ha dit:

  No estic gens d’acord amb aquesta mena d’actuacions ni per part de la “dama” en qüestió, ni per part de ningú més. Si bé, no me’n puc estar de dir que, altra cosa és jo pensi que l’individu, suposadament socialista, no s’ho mereixi.
  Per a mi, aquesta vegada el suposat socialista ha relliscat i de valent, perquè les seves versions dels fets, semblen que es volen apropar a les manifestacions fetes pel ministre fatxa d’interior de can Rajoi, i que molts diaris i cadenes televisives quan parlen d’ell, li diuen el ministre català (català ???). És clar que si ens atenim al què el “clarivident” J. Pujol quan manava, va inventar-se aquella frase per allò de guanyar vots que, “era català qui vivia i treballava a Catalunya”, ja està tot dit.
  Bé, només volia dir si us en recordeu, aquell català, ministre d’interior de can Rajoi, pels volts de Nadal 2013, va tenir la barra de dir que a Catalunya moltes famílies no passarien les festes plegades, per la trencadissa que s’havia produït a Catalunya per allò de “Independència SÍ, o Independència No”. D’això se’n diu tenir barra, ser poca solta i més a més ser desvergonyit.
  Doncs bé, em sabria molt de greu, que si dins d’uns dies es descobreix que la suposada “dama” que engaltà el cop de puny al terrassenc ex-alcalde, va ser fruit d’altres coses ben diferents de les que ell voldria que fossin, hauria de dimitir, per pocavergonya.
  I no ens exaltem, perquè hem de recordar els molts episodis dignes del franquisme ja passat (suposadament) i viscuts per catalans a les mans dels guardies civils i policies de l’estat, als qual van apallissar i vexar només per parlar en català, i que ni fins i tot les nostres institucions van fer absolutament res per esmenar-ho, ni per cridar l’atenció del govern d’espanya.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: