74 anys

Com cada any, des del 2008, escric un apunt en aquesta assenyalada data. Més que apunt, potser en podríem dir recordatori. Un recordatori que hem de tenir ben present, sobretot en aquests dies tan transcendents que estem vivint. Espanya és l’únic Estat del món que ha executat un President escollit democràticament. “Oh, és que quan el President Companys fou afusellat, a Espanya hi havia una dictadura, no es pot comparar”. Molt bé, doncs agafin-s’ho així: l’Estat espanyol, reconegut internacionalment com a “democràtic”, encara és hora que condemni aquell assassinat, executat després d’un judici sumaríssim sense cap garantia legal, ni jurídica. Encara és hora que l’Estado mostri una engruna de penediment i de voluntat de restituir la memòria d’un President triat a les urnes i mort a mans d’un dictador.

Lluny de tot això, el neofeixisme que impera avui en tots els nivells dels organismes de l’Estat, encara fa servir impunement aquell afusellament com a espantall per mirar de seguir coartant els drets i les llibertats més bàsiques, així com la voluntat democràtica popular. I sí, d’això en diuen democràcia i ells es fan dir demòcrates.

Ara bé, tothom atent, que les màscares són a punt de caure.  

The show must go on.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “74 anys
  1. Jordi Camps i Vergés ha dit:

    Que el pitjor de tot és que: Encara els segueixen votant de forma massiva i que tot allò que sigui vendre l’idea de que anar contra Catalunya és rendible amb vots, si podessin, aquests fatxes PePerros no dubtarien en tornar a fer-ho, i no solament allò d’afusellar un president, sinó allò que feia en francu: “TIERRA QUEMADA”, per aquells que pensin diferent.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: