MONAGO EL BUFÓ I EL REI ARTUR

1441412_10152424783615079_2335200170491113759_n

El president d’ Extremadura, Monago, tan famós pels seus atacs i diatribes contra els catalans i Catalunya,s’ha destapat que quan era senador,  va realitzar moltíssim viatges a Canàries i que els pagava el contribuent.  A més sobta que tants viatges, eren per anar a veure una “amiga” i que aquesta mateixa “amiga” – que no s’enrigui ningú, sisplau- era visitada també per un diputat de Terol de forma força freqüent… serietat! Com diu el refrany: “Qui té un amic té un tresor” i una “amiga” de les illes afortunades que és tan visitada, ha de tenir un tresor immens i bonic…

Monago, òbviament, ha quedat un altre cop en evidència però a més a deixat en evidència al PP que entre gürtels, bárcenas, Matas, ha estat el torpede que ha enfonsat el vaixell PPero. Però a més, els comandants d’aquest vaixell tan “podrit” enlloc de llicenciar-lo amb deshonor “han tancat files” i li han donat el seu suport, com el músics del titànic tocaven mentre s’enfonsaven.

B11plx5IQAAANrYMentre Monago fa el brètol, Artur Mas, va organitzar molt bé la votació del #9n2014, amb força participació i guanyant el #Sísí. A més, un cop acabat tot, va parlar amb dots oratòries a tots els mitjans de comunicació en castellà, en anglès , en francès etc. a tot el món i va recordar que el govern s’ha “quedat sol” per mantenir la paraula donada  en realitzar aquestes votacions, és a dir, retreia la manca de suport d’ ERC i amb quatre frases més  ben dites i encertades, deixava cadascú en el seu lloc, tots amb el cap cot excepte el poble de Catalunya que després de la consulta del #9N2014 pot anar amb el cap ben alt per l’exercici de valentia i per tenir un president que si cal assumirà totes les responsabilitats davant qui sigui i que segons va escriure Eugeni d’Ors, és un rei: “Jo d’això, en dic un Rei. També dic un Rei de Frederic el Gran o Caterina de Rússia. També dic un Rei de Bismarck. També dic un Rei de Washington.”

Autor Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: