Relats de mitologia. Herois i déus

Relats de mitologiaAmb Relats de mitologia. Els déus (1996) i Relats de mitologia. Els herois (1997),  Maria Àngels Anglada (1930-1999) ens endinsava de forma molt assequible i amena en el fascinant món de la mitologia grega presentant-nos-en els déus, els herois i les seves gestes.

Si us ve de gust llegir-los (jo aquest dies he estat rellegint-ne el segon), els teniu disponibles, els dos, així com també una edició posterior de l’any 2008 en un únic volum de l’editorial Proa, Relats de mitologia. Herois i déus, a la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya.

Són una molt bona via d’entrada en aquesta temàtica i un estímul per a continuar aprofundint-hi amb lectures una mica més espesses, d’obres com l’Ilíada i l’Odissea d’Homer.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: