LA LLEI DE L’EMBUT

BkYbjTRIQAAcEiw
Esperanza Aguirre, que va cometre vàries infraccions de trànsit i va desobeir i es va escapolir de la policia, finalment se n’ha sortit perquè el jutge ha arxivat les causes contra ella. Tan hi fa de la paraula dels agents, de la gravació i dels testimonis.

el-pp-cada-dia-parece-mas-una-organizacion-ma-L-XYYlV5Luis Bárcenas, que va cometre deu delictes contra la hisenda pública, un delicte continuat de blanqueig de capitals, delicte de falsedat documental, delicte d’estafa processal, delicte de suborn  i la suma de tot això pujaria a uns catorze anys de presó mínima als seixanta-dos de presó de pena màxima i que al final ha estat només un any a la garjola, acaba de sortir-ne  pagant una fiança de dos-cents mil euros.

El petit Nicolás, qui està en llibertat baix càrrecs d’ estafa i falsedat documental i usurpació de funcions públiques fa poc es va colar – tret característic en ell-  en la festa del conegudíssim representant de futbolistes, Jorge Mendes. L’acte, que va tenir lloc a l’ Hotel Palace de Madrid on hi havia celebritats com Florentino Pérez i molts jugadors com Cristiano Ronnaldo. Doncs el poca-vergonya va acaparar més atenció que molts dels assistents i, per cert, és merengue.

A Argentina, el fiscal Nisman, qui havia denunciat la presidenta, la polèmica Cristina Fernández de Kirchnner, d’ estar al darrere de l’encobriment dels ex funcionaris iranians acusats de l’atemptat contra la “mutual judía” al 1994 i que era com una pedra a dins de la sabata, van trobar el cos del fiscal difunt al seu apartament de Buenos Aires en estranyes i sospitoses circumstàncies. A qui beneficia la seva mort?

julioIglesias_nicolasÉs vergonyós que malvats, corruptes i assassins, quan tenen tantes proves en contra, finalment se n’acabin sortint –
.encara que està tot per veure. Jo vull creure que no serà així, que finalment pagaran pel que han fet, i que sobretot que no tornin a fer de les seves perquè com diu la bíblia: “Ai dels qui estiren amb enganys/El carro de la injustícia,/Ai dels qui tenen el mal per bé,/I el bé per fer mal!/Ai dels qui es creuen savis/I es tenen per intel·ligents!”

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: