TONTA DEL CAP, UN ALTRE COP

B5zFJn2IcAAgdKdEsperanza Aguirre, presidenta del PP de Madrid ha manifestat que s’ estranya que F.C. Barcelona i Athlètic de Bilbao no renunciïn a jugar la final de la copa del rei, i que a més xiulin l’himne nacional espanyol i també el monarca. Aguirre, com si estés embriagada o imités l’estil de Rita Barberà també va dir: “El rei i l’ Himne no valen per ser el Rei i l’ Himne, sinó perquè ens representen a tots, no tenim perquè aguantar menyspreus de ningú.”

Aquestes afirmacions serien adients en una altra persona, que no fos Esperanza Aguirre qui a tort i a dret fa afirmacions i actuacions que no tenen ni solta ni volta. Com per exemple un cop, i a micròfon obert es va sentir com deia “Fill de Puta” a un rival polític. O com va donar-se a la fuga, després de ser multada per la policia local de Madrid, per aparcar al mig de la Gran Via i molts exemples més, propis d’ una persona rabiüda, mal educada, poca-solta i a qui li falta un bull.

PBkcfPonIIAEtuQzerò a més, les afirmacions de “Espe” com  “no tenim que aguantar menyspreus de ningú” això que ho digui un català seria encertat. Només cal veure la premsa madrilenya, que cada dia insulta, menysprea i inventa coses sobre els catalans i sobre el govern del PP, que no permet exercir el dret fonamental dels catalans. Però els espanyols, quan se’ls ha privat l’ús de la seva llengua, bandera etc.? doncs mai. Si a molts espanyols, inclosa aquesta dona, no els agrada que un equip català i un altre de basc juguin la final de la copa del rei, a molts catalans no ens agrada que es digui “copa del rei”, com tampoc ens agradava com es va deia  abans “copa del Generalísimo” o “Copa de la República espanyola” perquè els catalans no som espanyols, som catalans.

Esperanza Aguirre no té educació,  perquè com va escriure Francesc Cambó: “El sentiment assimilista pren, tan aviat com se li’n presenta l’ocasió, la forma d’una fòbia intensa contra Catalunya, que en uns l’educació pot encobrir, que en altres es presenta amb tota virulència.”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “TONTA DEL CAP, UN ALTRE COP
  1. yeagov ha dit:

    Després d’escoltar Aguirre he recordat que el mateix que ha dit ara ho va dir fa tres anys amb motiu també de la final de la Copa del Rei, ja llavors vaig penjar aquestes declaracions al meu canal de Youtube, i sorprenentment sembla que a la lideressa li hagin posat el k7 de les declaracions de llavors pel cul. He repassat les declaracions que altres persones van fer en aquelles dates per veure que tres anys després es repeteixen les mateixes reaccions i declaracions a la capital de l’Imperi.

  2. Pensar ?? de que , de qui ??!!, es una deixalla molesta i caduca .!!

    • És una deixalla que molesta a les minories nacionals – bascos, catalans, gallecs etc.- però que als espanyols més rancis i de dretes els agrada, i no la justifico

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: