Recordant l’Ovidi Montllor

Ovidi Montllor

Ovidi Montllor

Tal dia com avui, ara fa vint anys, el 10 de març de 1995, va morir el cantautor i actor valencià Ovidi Montllor. Per recordar-lo, hem recollit a continuació algunes entrades publicades a Des de la Mediterrània dedicades a cançons seves:

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Recordant l’Ovidi Montllor
 1. rexval ha dit:

  Moltes gràcies per recordar-te’n de l’Ovidi; com a valencià t’ho he d’agrair. Al País Valencià els fatxes de sempre li feren tant la mà que hagué d’emigrar a Catalunya, com Raimon. La veritat és que Catalunya ha fet molt pels cantant i artistes valencians que s’han expressat en el nostre català, el valencià. Van estar vetats a Canal ) i en els teatres de la Generalitat Valenciana. La gent més jove, jo en tinc 55, no sap qui és. Han arribat a llevar-li el nom a alguna escola o institut que quan governava l’esquerra hi va posar.

  En fi, jo sempre el recordaré amb Toti Soler a la guitarra. Les quatre cançons que has posat són les més representatives, encara que jo posaria també “Perquè vull”. Ara em ve al cap que hi havia intenció de publicar la seua obra completa, però el PP s’hi oposà i tot va quedar en res.

  L’enhorabona pel bloc. Salut

  Regí

  PD. Ja escriuré alguna cosa sobre l’Ovidi. Sobre Raimon alguna cosa he fet.

  Aquest és l’enllaç:

  https://rexvalrexblog.wordpress.com/?s=raimon

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: