Recordant Pablo Picasso

Pablo Picasso

Tal dia com avui, el 8 d’abril de 1973, moria a Mogins (la Provença) el genial pintor i escultor Pablo Picasso.

Per recordar-lo, us proposem el visionat del documental  “Visite à Picasso” (1950), de tan sols 20 minuts de durada, que ens mostra el propi Pablo Picasso en plena activitat, realitzant uns dibuixos sobre vidre.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Recordant Pablo Picasso
  1. rexval ha dit:

    Esteu en tot, eh? Em fa l’efecte que teniu un calendaris amb fets històrics o alguna cos semblant. La meua dona es llicenciada en Hª de l’Art i és molt picassiana. A mi personalment m’agrada més Dalí. Barcelona. Sense Barcelona el malagueny no seria qui és. Dic això perquè em vénen al cas dos casos semblant. El primer és el de Victòria dels Àngels o Victoria de los Ángeles, que tant se me’n fa. El cas és que va publicar-se un CD seu pòstum crec que amb material del Liceu. El cas és que el nom estava en català. Els diaris de la caverna la manprengueren perquè dien que era andalusa i que mai no va sentir-se catalana. Doncs ve, va cantar en català. No sé com se sentiri, però si quedem en que català és el que viu i treballa a Catalunya, doncs està clar.

    El segon cas és Raimon, que té per gala recordar el seu origen xativí i valencià, però que sempre ha manifestat la seua gratitud cap a Barcelona. En paraules seues, sense aquesta ciutat no seria qui és com a cantant, ja que BCN l’ha fet possible. Jo afegiria que igual que a l’Ovidi.

    Salut

    REgí

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: