EL SIS NO ÉS UN NÚMERO MÀGIC PERÒ SÍ D’ALEGRIA PRIMAVERAL

barcelona_getafe_6-0

Aquest dimarts, es van enfrontar, al Camp Nou Barça i Getafe. El visitant era David i el local Goliat, però aquest cop no es van complir els pronòstic bíblics. Messi va realizar un penalti que havia provocat Luis Suárez. El segon va ser de Luis Suárez. El tercer va ser el jovenot Neymar i el quart – com a contrapunt- va ser del veteraníssim Xavi amb un xut des de fora de l’àrea. El cinquè va tornar a ser de Suárez, i el cinquè va tornar a ser de del millor futbolista del món i del que acabarà sent el “pichichi” de la lliga, és a dir Messi.

Per cert, Claudio Bravo, porter titular del Barça a la lliga i capità de la selecció xilena, va tenir una actuació importantíssima i a l’estil de l’enyorat Víctor Valdes. En un contraatac del Getafe i aprofitant una badada de la defensa blaugrana, els visitants van intentar un xut a manera de globus que podria haver estat un xut, però el xilè va fer un tap – que ni els dels la NBA- que va treure la pilota de sota dels pals de la porteria barcelonista i que hauria estat un gol gairebé segur.filecdn

Enhorabona a l’onze titular, enhorabona al trident barcelonista – la millor davantera del món-, als suplents que van sortir i a Bravo perquè els que vam criticar l’actuació d’aquest equip contra la Real Sociedad, ara citem els versos de Machado: Son de abril las aguas mil. Sopla el viento achubascado, y entre nublado y nublado hay trozos de cielo añil. Agua y sol. El iris brilla.”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “EL SIS NO ÉS UN NÚMERO MÀGIC PERÒ SÍ D’ALEGRIA PRIMAVERAL
  1. didaclopez ha dit:

    El sis és un nombre perfecte

  2. I quan dius “perfecte” a què et refereixes?

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: