PROFETA A LA SEVA TERRA

descargaXavier Hernández i Creus – més conegut com Xavi- és el futbolista que ha desenvolupat tota la seva carrera al FC Barcelona, quan hi va arribar quan tenia onze anys, i és el futbolista que més partits ha disputats amb el primer equip, el que ha obtingut més títols. La seva posició al terreny de joc, migcampista organitzador amb boníssima visió de joc i bon llançador de faltes, l’ha ajudat a assolir aquestes fites.

Aquest jugadoràs, tan petit físicament, ha confirmat en roda de premsa que aquest estiu deixa el Barça i se’n va al Qatar, malgrat que la directiva barcelonista li ha ofert una renovació fins al 2018, ha cregut que “Toca marxar” a pesar també que molts li han demanat que no marxi. Aquest jugadoràs ha dir que “vol gaudir del futbol a una lliga menys competitiva” però ha manifestat que algun dia voldria tornar al Barça per Xavi_Catalunyarealtizar-se com entrenador. Però al recordar els seus inicis al primer equip ha dit dolgut: “La carrera no sempre ha estat fàcil. Al començament la gent no creia en mi.” Perquè molts el comparaven amb Guardiola , i també sigui dit, no jugava en la posició actual – més d’interior que no pas de pivot.

El “noi de Terrassa” ha tingut unes paraules de record i agraïment pel seu “descobridor” i entrenador, Louis Van Gaal, entre d’altres que “era un gran formador,” ha volgut dir, en definitiva, que l’ha ensenyat bé però ell també ha tingut molta força de voluntat, perquè com va dir l’escriptor francès, Balzac: “No hi ha gran talent sense gran voluntat.”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: