GENI I FIGURA

images (1)Joan Laporta, ha anunciat oficialment aquesta setmana, que es presenta a les eleccions del F.C. Barcelona, i ho ha fet a tot drap, per les xarxes socials mitjançant un vídeo. En aquest vídeo d’ 1 minut i 15 segons, Laporta considera que “està més preparat que mai per presidir el club” i “tinc els mateixos principis”. Però aquest només és el primer pas de cara a les eleccions, que culminarà amb la presentació oficial de la candidatura, que podria ser el 22 de juny.CHpVq3HUYAI0Ypw

La trajectòria de Joan Laporta és molt convulsa, va ser opositor de Luis Núñez, amb l’elefant Blau, l’any 2000 es va presentar a la candidatura de Lluís Bassat, contra qui es va presentar a les eleccions de l’any 2003,  i que va acabar sent president del Barça fins al 2010. Home netament catalanista i de sentiments sobiranistes, que no va amagar mentre presidia el club blaugrana,  va fundar el 2010 amb Alfons López Tena i Uriel Bertran, el partit Solidaritat Catalana per la Independència, i en va sortir elegit com a cap de llista per Barcelona. Una mica cul de mal seure, va deixar el partit per fundar el seu propi, Democràcia Catalana, de durada efímera.images

Un altre aspecte, és la seva afició, i admiració per les dones i les festes.  Les seves conquestes, dones joves, guapes i amb glamur, omplen les planes de la premsa groga. Les seves farres, ben lícites, tan en locals famosos i selectes de Barcelona com iots de luxe, fan d’ell un perfecte playboy. Ara bé, quin Laporta importa més? El president barcelonista? L’advocat? El polemista o ferri i decidit catalanista? De fet, Joan Laporta és un guerrer, però un guerrer diferent i que fa bones les paraules de Erasme de Rotterdam: “…l’home està en guerra no amb altres homes, sinó amb ell mateix…”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “GENI I FIGURA
  1. Tiamallorca ha dit:

    El Jan es un bandarra simpàtic, fantástic per anar de feste una nit…, per fer un projecte en serio no m’hi trobaran…

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: