Del llibre en paper al llibre electrònic

L'últim neandertal, de Lluís -Anton BaulenasLlibre en paper o llibre electrònic? Hem d’optar necessàriament i de forma excloent per l’un o per l’altre? El llibre electrònic acabarà substituint el llibre en paper?

Lluís-Anton Baulenas, al seu llibre L’últim neandertal. Crònica partidista de la transició del lector en paper al lector digital, respon a aquestes i a d’altres preguntes sobre aquesta temàtica, exposant de forma extensa i amb una certa dosi d’humor que n’amenitza la lectura els avantatges i els inconvenients, objectius i subjectius, tant del llibre en paper com del llibre electrònic i ens planteja que, al cap i a la fi, potser un mitjà no n’exclou l’altre i que podem utilitzar-los els dos, segons el cas, i que potser l’important és llegir, sigui en un format o en l’altre.

Llegir en una pantalla. Tinta electrònica

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: