ELS CRÍTICS AVANCEN

n2WXKXDwEl sector sobiranista d’ Unió Democràtica han manifestat que donen suport al projecte sobiranista d’ Artur Mas, i a més, que tenen intenció de crear un ampli ventall, a fi i bé de crear una candidatura unitària, per la les properes eleccions catalanes.

La decisió d’ UDC de presentar-se en solitari el 27-S, va ser aprovada per més d’un seixanta per cent, mentre que els crítics tenen un vint-i-vuit per cent. El sector sobiranista d’ unió es constituirà ara en Plataforma Hereus.

Toni Castellà, líder dels sobiranistes, i la presidenta del parlament Núria de Gispert, han llegit un comunitat davant la premsa el proper dijous. També han manifestat el seu disgust per la decisió d’ anar sols i no seguir el full de ruta de partits com CDC, ERC, CUP etc. Aquesta roda de premsa ha acabat amb crit de “independència! Independència!” per part de la militància present.

Ja vaig dir en aquest mateix bloc que  el “futur és dels crítics”, referint-me als independentistes d’ Unió i la seva intenció que tots els partits catalans, i que aspiren a la llibertat de Catalunya van en un mateix bloc, a l’altra banda quedaran només els espanyolistes, i encara pitjor, els anticatalans, i Unió no pot encaixar-hi , per la seva història. De segur que Unió se’n ressentirà molt amb un pobre resultat.tot és posible

Jo crec, humilment i modesta, que els crítics d’ Unió han fet bona la frase que va escriure Ciceró deixant sols a Espadaler, Duran i Lleida, i etc. : “Per tant, que els bergants s’apartin, que se separin de la gent de bé, que s’arrepleguin en un sol indret, i que després – ja ho he dit sovint- siguin separats de nosaltres per la muralla”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “ELS CRÍTICS AVANCEN
  1. didaclopez ha dit:

    Deia aquests dies, Antoni Castellà (ho deia a començament de la setmana, és a dir fa tota una eternitat) que l’independentisme no és una ideologia. Ho deia en relació amb les fal·làcies perpetrades pel sector suposadament “confederalista”. El cas és que és cert. L’actual sistema doble de partits que hi ha al Principat es manté per una tensió entre dos projectes “nacionals”. L’espai “demòcrata de centre” compta amb dos partits, PP i UDC i, amb canvis de sigles o no, això acabarà per reproduir-se fins no es resolgui la querella nacional

    • Jo en canvi considero que PP – pels escàndols interns i el tracte a les nacionalitats de l’estat- no és demòcrata en res, sí en canvi hereus del franquisme. Unió és demòcrata per neixement, però l’actual manera de governar del partit de Duran i Lleida, no ho és. Per cert PSC – rama federal del PSOE- és de centre – esquerra?- però no és pas sobiranista catalana, pel qual jo discrepo – i et prego que em perdonis- dels teus arguments.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: