LA PUNYALADA D’ALFONSO GUERRA

150327 SOBREQUÉS2Alfonso Guerra, qui va ser vicepresident amb Felipe González, ha fet unes declaracions en la revista “Tiempo” sobre Artur Mas “Artur Mas está llevando a cabo una suerte de golpe de Estado a cámara lenta con la complacencia de los partidos políticos, los medios de comunicación, los sindicatos y la patronal y hasta de alguna entidad deportiva” continua amb tiene  “embargadas todas las sedes de su partido por la corrupción” “un salto en el vacío con la imperdonable consecuencia de lanzar por el precipicio a todo el pueblo catalán”.

Estava previst que a les eleccions del #27S hi hauria un allau de crítiques, amenaces, coaccions i és el que està ocorrent i encara pitjor. A més del govern espanyol, s’hi ha sumat Merkel, la patronal catalana i les “gerros xinesos” com Felipe González o Alfonso Guerra. Aquest darrer, és el menys indicat en parlar, quan resulta que el germà – Juan Guerra- va protagonitzar un dels més escandalosos afers del govern socialista, ni va dimitir Alfonso ni va ser engarjolat Juan, ni es van tornar els diners.

Artur Mas fa les coses d’acord amb la llei, mai no es pot titllar de “cop d’estat” els passos que està fent.  Artur Mas no és un covard, ha liderat un procés sobiranista, que ha anat del poble ras cap a dalt. Ha explicat arreu del món el carrer sense sortida que ens han deixat els diferents governs espanyols que no han complerts els pactes amb Catalunya. Ni estatut, ni nou finançament ni res de res. Alfonso Guerra és qui més hauria de callar i no criticar el president de Catalunya, per això per aquest procés cap a la independència de Catalunya que han endegat partits, entitats i el poble català, crec que es faran bons els versos de Marian Amat: “Alegrem-nos…! La pàtria redimida tornarà rica i plena com abans, Catalunya ha tornat a vida! Al·leluia…! Al·leluia, catalans!”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Arxivat a Cultura i Societat
7 comments on “LA PUNYALADA D’ALFONSO GUERRA
 1. rexval ha dit:

  Guerra em causa tanta repulsió com el seu ex-amic Felipe. El que puga dir no té credibilitat. Citaré tres casos que demostren de quina pasta -mai millor dit que és:

  1- Li posà un despatxet a son germà i ja sabem a què es dedicaven malgrat que els jutges espanyos son la voce dil padrone.

  2- Va censurar “La clave” de Balbín – un programa modèlic – perquè van dir alguna cosa que no li agradà. Tota una lliç´de democràcia.

  3- Molt anys abans de “cepillar” l’Estatut català ja va CEPILLAR-SE EL DEL pAÍS vALENCIÀ. dESPRÉS DE ANYS DE LLUITES I BOMBES. a vALÈNCIA ES FEU UN ACORD. uNA PART ACCPTAVA EL TERME “País Valencià” i l’altra la senyera amb blau. Doncs bé, quan arriba a Madrid, Guerra, va i diu amb la seua gràcia epañola – sense S, que no sap parlar -. “País? No, no, que con los vascos ya tenemos bantante.” I hala, per culpa d’aquest imbecil es voten la voluntat popular i ens posen “COMUNIDAD valenciana”. Resulta curiós ja que al País Valencià el partit es diu PSPV.

  També crec que ca ser el Guerra el que no ens va deixar entrar a l’autonomia per l’article 151, cas de Catalunya – per ser una autonomia de segonapel 143 quan la immensa majoria dels valencians volien el 151.

  Tot el meu recolzament als germans catalans del Principat, futura República Catalana.

 2. Balbina. ha dit:

  Es un vell ressentit i caducat.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: