#APAGATV3

CPVMRoEWUAAsIcgLa Junta Electoral Central va obligar tv3,  a retransmetre, aquest diumenge,  actes dels partits que no van anar l’11 de setembre a la Meridiana, el temps que correspongui proporcionalment, a actes electorals de PSC, PP, Catalunya Sí que es Pot, Unió i Ciutadans, formacions que no van participar en la Via Lliure de l’ 11 de setembre. Concretament són els actes electorals, la Festa de la Rosa del PSC, l’acte central de campanya del PP de Badalona i l’acte central de Ciutadans al Fòrum de Barcelona. La qüestió és que es va considerar que la Via Lliure era un acte de campanya.

Els consells professionals de TVC van creure que amb aquesta decisió s’havia sobrepassat tots els límits en ingerències i hipocresies. En aquestes actes, sobretot en el del PP i Ciutadans, es van esgrimir totes les acusacions, amenaces, desastres etc. que suposadament passarien si Catalunya s’independitzés d’ Espanya.

Per això  l’ ANC va fer  una crida a la ciutadania a “no mirar “ TV3 aquest diumenge a la tarda, quan es retransmetin els actes del PSC, PP, Unió, Catalunya Sí que es Pot i Ciutadans. Pot semblar trist que molts, no miréssim TV3 aquest diumenge per la tarda, sobretot perquè és la nostra emissora, la primera que va emetre exclusivament en català, però era el millor si es volien evitar sentir tantes amenaces i mentides juntes.

Per això, Rajoy, Albiol, Albert Rivera i companyia no estan preparats per a la llibertat – per molt que la prediquin- , perquè com va escriure Lluís Racionero: “Els qui no estan preparats per a la llibertat tot just nascuda, tenen por; veuen els lliures com a éssers malvats que posen en qüestió els seus costums.”

 Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Arxivat a Cultura i Societat
5 comments on “#APAGATV3
 1. rexval ha dit:

  Jo vaig sentir a Albert Rivera de casualitat. Un míting amb tota regla sense que de l’altre costat ningú no li poguera contestar. I diners, molts diners que té esta falsa gent, com la relació que tenen en el BancO de Sabadell – així diu la meua llibreta – molts diners i el del Sabadella fent-los propaganda descaradament. Un partit minoritari català, se sobte es presenta en tor l’estat. Com es possible? Podemos no va poder. Molt fàcil. Diners i transfugues, tots ho són començant per River que era del PP encara que ho negue. Un partit de transfugues. Al País Valencià els dos primers ho són: la filla de Punset i Toni Cantó.

  Els ciudadanos és el recanvi del sistemma PP-PSOE dels banc – són neocons – que serà el subtituts d’aquests si cauen o el seu apuntalador perquè es mantinguen. ULL amb ciutadans, els “falangitos”. Fan demagògia pseudoprogressista, però ni de centre, de dreta extrema i molt españoles. En el míting de Rivera no passava un minut sense que diguera “España” o “españoles”. Les paraules “Catalunya”, “catalans” pràcticament ni les digué. I estem parlant d’eleccions autonòmiques.

  Ja tenen dos paios amb problemes de corrupció o semblants: l’ex-impolut Javier Nart i el “graciós” Jordi Cañas. Dos esbirros de les teles fatxes.

  • Estic totalment d’acord amb tu, hi ha molt joc brut, és la forma de ser espanyola, ells mateixos es retraten. Gràcies per les dades que aportes i per la teva aportació al meu bloc, que et demano que sigui més freqüent.

   • rexval ha dit:

    No es mereixen, ho faig molt a gust. Et contaré un cas. Estava en un bar. Les noticies de TV3. Catalunya. Tres persones amb accent andalús insultant Catalunya i els catalans. Yo els dic en castellà. “No comprendo por qué insultáis a quienes os mantienen o por qué volvéis a insultar al partido que ha robado el dinero de los parados. Todo eso lo paga Catalunya y así se lo pagáis. En cuanto se independice, el PER no os lo va a pagar nadie. Yo votaré en contra, que votáis a los ladrones del PSOE porque son los únicos que están a favor del PER. Ciudadanos ya ha dicho que os va a dar una caña. Hala, a pescar…”

    M’ha dit que era un catalanista i me n’he anat. No tinc res en contra dels andalusos, al contrari. Són un poble explotat i subdesenvolupat PERQUÈ MAI ELS HAN TALLAT EL COLL AL SEÑORITOS. A més els mengen el tarro fent-los creure que els catalans són els responsables de la seua misèria, quan realment són els que els ho paguen tot. En fan pena i fàstic segons el cas. Un exemple on la Fiscalia no actua:

    Si se quieren ir que se vayan, que no la siento hermana, etc. , etc. Jo els dic a estos :FILLS DE PUTA.

    I és solamente un exemple que es repeteix tots els anys a Cadiz, 50 % d’atur. El públic aplaudeix. El fiscal no diu res.

 2. Pep ha dit:

  Perdó, les notícies son de la TVE·, una porqueria en comparació a la TV3, prohibida al PV. Jo la veig pagant per ONO o per Internet i això que sóc coopropietari dels repetidors d’ACPV, entitat germana de Òmnium Cultural.

  Bona sort en les eleccions. Tant de bo guanye el SÍ.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: