MANOS LIMPIAS?

Politico-con-manos-limpias-600x373Existeix un col·lectiu anomenat popularment com “Sindicato Manos Limpias,” que és una associació fundada el 1995, per representar empleats de la funció pública, això en teoria. En la pràctica,  ha destacat per presentar-se com a part en judicis, en contra de partits esquerrans i nacionalistes – catalans, bascos, gallecs…- A més, el seu dirigent conegut – perquè són molt eclèctics- és Miguel Bernad, militant ultradretà  o diguem-li feixista- responsable de l’organització “Frente Nacional” i reconegut com “Caballero de honor de la Fundación Francisco Franco”, pels seus serveis en defensa dels ideals del “Movimiento”. Miguel Bernad, ha estat detingut acusat de coaccions a entitats, institucions i particulars, i exigir-los diners a canvi de retirar querelles. A més, també han detingut Francisco Castro, director de comunicació d’aquest suposat sindicat.

Amb tot això ja entenem que de sindicat no en té res, i que les seves denúncies contra Artur Mas, els trenta-tres jutges catalans signants d’un manifest donant suport al dret a decidir, o que instés a Fiscalia la il·legalització de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) no ho feien ni per defensar la unitat d’Espanya, ni la legalitat – per bé que discutible – de l’estat, sinó per destruir qualsevol cosa que fos llibertat d’expressió i/o democràtica, a part d’anar contra Catalunya. Tots els membres de “Manos Limpias”, segur que viuran molts anys, perquè com va  escriure Umberto Eco : “les bèsties sense fel viuen llargament.”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
8 comments on “MANOS LIMPIAS?
 1. yeagov ha dit:

  Bernard és reincident, és el segon cop que és acusat per extorquir i estafa. Entre d’altres querelles d’aquest grupuscle ultra n’hi ha una que destaca per ridícula, van querellar-se contra els Lunnis, als que acusava de defensar el matrimoni homosexual.
  Manos Limpias, el sindicat (de funcionaris) ultradretà que es querella contra tot el que es mou o respira és una bèstia a la què, en opinió meva, ha crescut molt i començava a ser incontrolable pels que els van crear, sospito que el propi Estat, una mena de GAL jurídic. L’opacitat d’aquesta organització fa que fins i tot la Mafia sembli transparent, fet que em fa sospitar que el finançament de Manos Limpias podria venir del propi Estat, dels fons reservats, impossibles de rastrejar i sobre els quals ningú no dóna ni vol donar explicacions.

  • Que “Manos Limpias” no era un sindicat, sinó un amagatall de feixistes, era obvi. El seu objectiu? minories socials, sexuals, nacionals, lingüístiques. La justícia ha demostrat que existeix, perquè ha anat donant corda – per dir-ho d’alguna manera- a aquesta gent, fins que ells mateixos s’han penjat. Salutacions i moltes gràcies

   • yeagov ha dit:

    L’error de Manos Limpias que ha fet, com tu dius, que ells mateixos es posin la corda al coll, ha estat acabar envestint contra el propi Estat, és a dir contra la monarquia. Mentre només es querellaven contra “heretges ideològics” i gent de mal viure – que en deien abans – i ninots de drap a l’Estat ja li anava bé, però la “bèstia” ha acabat envestint contra els seus amos. Em recorda una mica el monstre de Frankenstein i fins i tot, la llegenda del golem.

    • D’acord, però pensa que la bèstia encara no és morta, donaran la culpa al seu cap, i algun altre, i “Manos limpias” continuarà, amb d’altres cares, però seriosament en entredit. Tot teu

     • yeagov ha dit:

      Abans que Manos Limpias ja existia un altre grup ultradretà que es querellava contra tot, es deien HazteOir. Entre d’altres querelles ximples que van presentar hi havia una contra un anunci d’una coneguda marca de gelats a la que acusaven d’incitar al lesbianisme.

 2. No ho sabia, dit d’una altra manera, no augmenten, són els mateixos però canvien de nom.

 3. rexval ha dit:

  Els feixistes són els esbirros del capital i de l’estat. Hi un partit feixista que es diu “Alternativa Española”, el cap és el gendre de Blas Piñar, feixista des de jove quan militava en Fuerza Joven. És advocat. Aquest paio va ser l’acusació particular (que anava a duo amb la fiscalia) que va acusar a la portaveu de Podemos en l’Ajuntament de Madrid Rita Maestre, clíniques abortives, blasfèmies, etc. i n’hi ha moltes coses més però no m’atrevisc a seguir per la llei mordaça. Ací, tot Crist posa querelles i té molt bona relació amb l’estat, això sense parlar del jutges franquistes que encara estan alerta per salvar españa.

 4. Jo voldria creure que no tens raó, perquè si fos així – i no dic que no – voldria dir que el sistema està molt malament. Jo crec que hi té que haver esperança.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: