Googlejats

Googled (Googlejats), Ken AulettaA Googled (Googlejats) Ken Auletta ens explica la història de Google des dels seus inicis, l’impacte dels seus productes, i els conflictes i les seves difícils relacions no tan sols amb les empreses de la competència sinó també amb les dels sectors en els quals aquests nous productes de Google havien impactat reduint-ne els marges de beneficis i/o obligant-les a canviar la seva manera de treballar, com han estat els casos de les empreses de publicitat, premsa, món editorial, mitjans de comunicació i productores audiovisuals.

Aquest llibre és el resultat d’un excel·lent treball d’investigació durant el qual l’autor va realitzar diverses entrevistes a alguns dels principals protagonistes, entre els quals Sergey Brin i Larry Page, els enginyers fundadors de Google.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: