El modernisme i l’entusiasme creatiu

El modernisme. L'entusiasme creatiu. Montserrat EstruchA finals del segle XIX pren força a Catalunya un moviment, el modernisme, entroncat en un corrent europeu més general però que en el cas català té una expressió pròpia, que vol crear una cultura moderna i nacional que trenqui des de l’art amb els convencionalismes imperants i explori noves maneres d’expressar-se, i que regeneri i modernitzi tota la societat.

Les pàgines del llibre de Montserrat Estruch El modernisme. L’entusiasme creatiu ens permeten endinsar-nos de forma amena i alhora rigorosa en el coneixement d’aquest moviment  i la seva repercussió en diversos àmbits, fent una especial atenció a la societat i la literatura del període.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “El modernisme i l’entusiasme creatiu
  1. rexval ha dit:

    Jo afegiria només una cosa: Wagner és el revulsiu i inspirador del modernisme fins i tot en arquitectura (Gaudí).

    Salut

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: