THE BEST

cr7Avui mateix, Cristiano Ronaldo ha guanyat el premi “The Best”, en votació dels capitans i entrenadors de 209 federacions de la FIFA,  dels periodistes representats de cadascun dels països i el vots virtual per internet. Cal tenir en compte tres coses: el premi “The Best”,  és el primer cop que s’ha entregat, i és una separació de la FIFA, del premi “Pilota d’or”. Dos: que els jugadors del Barça no hi eren presents, en clara protesta per les actuacions arbitrals en contra del club català. I tres: que el premi se l’ha endut el portuguès, mercès a guanys col·lectius, del Real Madrid i de la selecció portuguesa, és a dir, que els deu als seus companys.

Per als que som del Barça, el premi se’l mereix Messi, per als que són de l’Atlético de Madrid el mereixedor és Antoine Grizzman, però se l’ha endut l’egòlatra, absurd, i xulesc Cristiano Ronaldo. CR7 tan si va vestit d’esport, com de carrer o en roba interior, fa molt de goig, però el seu comportament fa bones les paraules de Josep Pla: “Quan els borratxos van ben vestits, no ho semblen tan.”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: