Revolució sense enemics

Revolució sense enemicsRevolució sense enemics (2012), de Daniel Gabarró i Jaume López, fa una interessant proposta de transformació pacífica de la societat, per la via de la no-violència, cap a un nou món centrat en el benestar de les persones, en lloc d’en el benefici econòmic d’uns pocs.

Comença fent un diagnòstic de la situació actual, continua explicant per què alguns dels remeis proposats des de l’oficialitat només empitjoren la situació i finalitza proposant algunes solucions i animant-nos a participar en aquest canvi, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu, a través d’organitzacions, sindicats i partits polítics.

Un text de lectura molt recomanable per a totes les persones que volem un món millor per a totes i tots.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: