Si tu vols, no hi ha res que et pugui aturar

El vídeo següent ens permet comprovar que les limitacions físiques dels ballarins no els han pas impedit proporcionar-nos un espectacle de dansa d’innegable bellesa, que no hi ha fita impossible si desitgem aconseguir-la de veritat i estem disposats a invertir-hi l’esforç necessari:

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat
5 comments on “Si tu vols, no hi ha res que et pugui aturar
  1. FLORI PEREZ PEREZ ha dit:

    LA VOLUNTAD HUMANA ES INCREIBLE

  2. […] de unos gráficos y algún que otro comentario el Sr. Oriol López nos tira a la cara un post del pasado octubre que nos hace abrir (al menos a mi) con un vídeo que me hace saltar de la silla… Esfuerzo […]

  3. segun ha dit:

    no sabem apreciar el que tenim

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: