David Villa, el “killer”

Caçagols. Matador. El “killer” de l’àrea. El ric argot futbolístic disposa d’una terminologia molt diversa per definir el que, en teoria, és un davanter centre com en David Villa. Un assassí futbolístic que fulmina el rival quan caça una pilota dins l’àrea. I encaixa aquest davanter en aquestes definicions? Sí. Però, malauradament, no pel seu futbol.

Amb la selecció estatal espanyola, en Villa és campió del món, un dels artífexs de les victòries mundialistes de “la roja”. Amb el Barça, en canvi, no ha ultrapassat la barrera de la mediocritat. I molts desitgen que ho faci. Desitgen veure’l triomfar, fer més gols com els dos que va clavar al prepotent Madrid, però de moment els decep molt sovint. Tanmateix, jo dic que és un “killer”, un matador.

O potser algú qui davant d’això…

…és capaç de veure això altre…

…no mereix ser qualificat de matador?

A la primera imatge, per als més profans en la matèria, hi podem veure un tigre; a la segona, les vambes d’en David Villa en una fotografia publicada pel seu company Gerard Piqué al Twitter. Òbviament, no ha estat el futbolista –el meu matador– l’assassí del tigre. Tampoc ha estat ell qui l’ha escorxat ni qui s’ha folrat les xarones sabatilles amb la pell del pobre animal. Però ha pagat –una bona morterada, segons tinc entès– als fills de puta que ho han fet. I estic força convençut, què voleu que us digui, que pagar els sicaris no es cap garantia de no embrutar-se les mans de sang. De sang innocent. En qualsevol cas, aquest calçat diu molt de la classe de persona que és qui el vesteix.

Dit això, també he de comentar que, ben mirat, no m’hauria d’haver estranyat tant l’actitud d’en Villa. Cal recordar que a l’estiu celebrava els gols que feia amb la selecció espanyola tot imitant els gestos d’un torturador de braus. Que ho hagi deixat de fer a Can Barça, per respecte –suposo–a la societat catalana, no ha de significar pas que el seny i l’ètica hagin envaït el seu cap. Així doncs, el tracte humà que mereix rebre Villa és exactament el mateix que mereixen les pudentes velles que intenten ocultar la decadència del seu físic sota un abric de pell de visó: una bona escopinada a la cara, i en el seu cas, una puntada de peu als collons.

Acabaré l’apunt expressant el meu sincer desig que a final de temporada aquest personatge prengui el mateix camí que en Zlatan Ibrahimovic, i animant en Bojan Krkic a que ultrapassi, ell primer, la barrera de la mediocritat. Serà una batalla renyida, però jo ja tinc un claríssim favorit.

Culer sí, imbècil no.

Bixo.

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “David Villa, el “killer”
  1. Oriol López ha dit:

    Com hi pot haver gent amb tan poca sensibilitat per comprar-se unes sabatilles com aquestes!

    Oriol López

  2. Sophia Blasco ha dit:

    És una manifestació més de la seva mediocritat.

  3. […] puta que exhibeixen abrics de visó –de fet, preferiria sense dubte que anessin en pilotes– o els subnormals com en David Villa que van amb vambes de pell de tigre, i bé que m’he d’aguantar (tot i que això és […]

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: