Coca a l’estil de la Toscana

De la Toscana italiana ens arriba una proposta singular, una coca de patata, o creïlla.  Senzilla, sorprenent i deliciosa! Preparar-la i compartir-la és un doll de satisfaccions!
Jim Lahey'spotato pizza
Els ingredients per a la massa d’un parell de coques són:
500 grams de farina de blat aproximadament.
350 ml d’aigua tèbia
20 grams de llevat premsat
50 ml d’oli d’oliva
10 grams de sal

Per al guarniment:
3 patates (varietat mona lisa) tallades ben finetes, pebre negre mòlt, romaní i sal.

Més detalls sobre el procediment de preparació els trobaràs al bloc ‘A la cuina‘  i un pas a pas, en anglès, al bloc Smitten Kitchen.

Anima’t a preparar-la i a compartir-la! Bon profit!

Per fer córrer la recepta, utilitza aquest enllaç http://wp.me/p144V1-Cs

Sophia Blasco Castell

Compartir és estimar, de Jose Mondo

Coach personal

Arxivat a Cultura i Societat
7 comments on “Coca a l’estil de la Toscana
  1. madebymiki ha dit:

    Creïlles? ostres, això em sona familiar, no seràs per casualitat de les terres de l’Ebre?.

    Ah!, la coca fa molt bona cara…

  2. Sophia Blasco ha dit:

    Sí, parlo tortosí!
    La coca està boníssima!

  3. Oriol López ha dit:

    Boníssima!

  4. Tomàs ha dit:

    Per la foto i vista de lluny, m’havia semblat alguna variant d’un pastís de poma, per la forma i la semblança.

    No la coneixia i pels ingredients em sembla que m’agradaria i per l’hora en que t’estic fent el comentari (20:43h), encara més.

  5. Jordi ha dit:

    Caldria tastar-ho, però d’entrada sembla una barreja … espessa?

    • Sophia Blasco ha dit:

      Sembla una combinació espessa, tens raó. Però, si fas la massa fineta i les creïlles (les pataques) et queden daurades, és un regal dels déus! Tasta-la! T’encisarà!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: