Un AS a la màniga

Ahir, a l’edició en paper del diari esportiu AS, els responsables d’aquesta publicació van esborrar a un jugador de l’Athletic de Bilbao d’una infografia per demostrar que el jugador del Barça Dani Alves va arrancar en fora de joc en el gol de Villa. A les teories de conspiració que aquests addictes al libel imaginen sempre s’afegeix algun truc de jugador de pòquer trampós. És el seu AS a la màniga. Poc després van demanar perdó i van assegurar que es tractava d’un error informàtic. Qui s’ho cregui que aixequi la ma. Tu no, Mourinho; baixa la ma que estàs castigat a escriure mil vegades: Déu no creu que sigui collonut.

M’agrada això d’atribuir a errors informàtics qualsevol malifeta. Que li has posat les banyes a la teva dona? No et preocupis. Li dius que tenies el disc molt i molt dur i que l’havies de formatejar. Que has subornat a qualsevol alcalde per tal d’obtenir la requalificació d’uns terrenys? Res, cap problema. Al judici dius que no ho recordes perquè has d’ampliar la teva memòria RAM. Amb aquesta dinàmica, el cop d’estat del 36, el 23-F o les sentències del Tribunal Constitucional podrien ser considerades errors informàtics. Fins i tot, José María Aznar és un error informàtic. Bé, potser és un error genètic, però més enllà dels pèsols de Mendel no hi arribo.

Aquest matí, navegant a la carpeta Mis imágenes he trobat una foto. No ho sabria dir però crec que és un error informàtic. En tot cas, demano perdó de manera preventiva.

Àlex Ribes

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Un AS a la màniga
  1. MadeByMiki ha dit:

    És una errada sense mala intenció, ja se sap, la informàtica té aquestes coses…

  2. Álex Ribes ha dit:

    M’he llegit el que diuen per justificar aquesta errada (?) i, qui sap una mica de Photoshop, ho troba surrealista.

  3. Oriol López ha dit:

    Error informàtic? No cola!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: