Utilitzaran Wikileaks per tallar l’accés lliure a Internet?

Si us agrada el tema de les conspiracions, les maquinacions i les confabulacions, estareu encantats amb aquest personatge. Es tracta d’en Daniel Estulin, nascut el 1966 a Lituània, antiga URSS. Ha estat agent del contraespionatge de la KGB, escriptor, conferenciant i periodista d’investigació. Finalment va ser expulsat de Rússia el 1980.

El seu llibre sobre el Club Bilderberg s’ha convertit en un best seller.

Ara, en el seu darrer llibre que porta per nom “Desmuntant Wikileaks”, argumenta que Wikileaks és una muntatge de la CIA i de l’Agència de Seguretat Nacional (NSA) dels EEUU.

Exemple de la la connexió global que permet Internet

Diu que la fundació Freedom House, vinculada a la CIA és un dels patrocinadors de Wikileaks. Segons ell, també hi ha representants de la intel·ligència americana en el seu consell d’administració.

Quan se li demana pels més de 2 milions de documents filtrats per Wikileaks, diu que només el 6% del total contenia material classificat Top Secret, però que en realitat no hi havia res de transcendental, que no hi havia res de top Secret del nivell més alt de seguretat.

Igualment explica que en qualsevol filtració i muntatge quasi tot el que es filtra ha de ser veritat, ja que d’altra manera ningú es creuria la resta.

Sobre Assange diu que és un personatge tràgic i còmic. Que està totalment teledirigit. Tot és una operació d’engany.

Des del seu mateix consell d’administració el guien cap a decisions que interessen ala CIA. El truc perfecte està en que ell no ho sap i es pensa que actua amb total llibertat, quan en realitat està guiat en les seves decisions.

Tot això és possible gràcies a que Assange quan era petit va ser sotmès a un programa de control mental i d’hipnosi.

A la pregunta sobre quin paper juga Bradley Manning, el soldat que va filtrar la documentació i que ara es troba empresonat, diu que estava controlat i vigilat, i que solament li deixaven accedir i treure la documentació que prèviament havia estat preparada.

La sempre interessant mirada de Forges sobre InternetAixí doncs, quina és la finalitat última de tot aquest muntatge?

Doncs s’està preparant una mena d’11S cibernètic, que faciliti que EEUU tanqui l’accés lliure a Internet per motius de seguretat.

No dubto que hi poden haver conspiracions al món, però aquesta em sembla bastant rocambolesca.

L’autor del llibre s’apunta també als que opinen que Bin Laden va morir d’un càncer el 2001 i està enterrat ala Polinèsia Francesa. Segons Stulin, els EEUU han mantingut “viu” el mite de Bin Laden com una eina per poder seguir amb tots els fronts de batalla que hores d’ara mantenen.

Així i tot, vivim envoltats de  persones que pensen i creuen que hi ha moltes conspiracions. En el tema de Dominique Strauss-Kahn s’ha parlat de conspiració. També hi ha qui diu que mai s’ha arribat a la Lluna, que hi ha contacte amb extraterrestres i no ens ho diuen, o que l’Holocaust no va existir.

Tomàs Ramos – http://trt2009.wordpress.com

Quant a

Andròmina semiorgànica arribada de l'espai exterior per conèixer-vos millor. Interessat en tot. He d'omplir la meva base de dades.

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
4 comments on “Utilitzaran Wikileaks per tallar l’accés lliure a Internet?
 1. Oriol López ha dit:

  No sé què pensar-ne, però els documents filtrats per wikileaks, em van semblar del tot innocus, que no deien res de nou, i no vaig comprendre a què venia tant de terrabastall. Que tot plegat hagués estat un muntatge per justificar futures restriccions a la lliure circulació de la informació li donaria un sentit. Amb el temps sabrem si efectivament utilitzen, o no, l’afer wikileaks, amb aquest objectiu.

  • Tomàs ha dit:

   Esperem que no sigui més que una fantasia paranoica de l’autor del llibre.

   Certament Wikileaks no ha destapat cap secret d’aquells que un pot dir, això si que no ho sabíem o no ens ho esperàvem. Si que ha incomodat persones i governs, però no sembla que hagi anat més enllà.

 2. jardinatural ha dit:

  Conspiracions entre EEUU i Rússia sempre han existit. Si volen poden restringir la lliure circulació d’informació, ja és fa a la Xina, que els documents no deien res de gaire transcendència o que ja es suposava també. La veritat és que de dissidents, conspiracions i esoterisme sempre han existit i crec que mentre els humans existim, existiràn. La pena és que la ciència, que es demostrable, no inspiri la mateixa confiança per part de tothom, perquè crec que evolucionaríem més ràpid cap a un món totalment just. Si és possible que aquest mon existeixi algun dia.

  • Tomàs ha dit:

   Els propis medis de comunicació han ajudat a esbombar la documentació de Wikileaks, ja que cap d’ells es volia quedar a la cua de la filtració de documents i això ha ajudat a la seva difusió massiva.

   Com dius, no hi ha gaire de substancial en les filtracions i moltes d’elles ja es podien suposar, o les persones introduïdes en aquest món sembla que el que s’ha filtrat segurament ja ho hauria de saber.

   Pel que fa a un món millor, tant de bo!

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: