Les #LondonRiots a la xarxa

Twitter en va anar ple, com sempre que hi ha cap moguda a qualsevol lloc, i les ments més perverses de la xarxa i de l’humor no han trigat a fer de les seves. Els deixo amb un parell d’imatges que m’han fet certa gràcia, a propòsit de les revoltes de Londres.

Aquesta primera probablement ja l’hagin vista; se n’ha fet molta difusió en blocs i xarxes socials. S’hi veu al Prime Minister, David Cameron, afirmant en roda de premsa que farà tot el possible per aturar les revoltes i els saquejos de comerços. Gran, gran muntatge.

En aquesta altra hi observem un logo alternatiu per als Jocs Olímpics que se celebraran a the City l’any vinent.

I per acabar, un vídeo de la mateixa escena en què David Cameron ofereix una roda de premsa davant el número 10 de Downing Street, però aquesta vegada amb un altre peculiar actor extra al repartiment.

Humor anglès de manual, suposo.

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Les #LondonRiots a la xarxa
  1. Oriol López ha dit:

    No les havia vistes encara, aquests dies he estat una mica out. Molt bona selecció!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: