Intel·ligència suprema

Una notícia per a aquells escèptics que dubtaven del nivell intel·lectual dels bondadosos i devots pelegrins que fan via cap a Madrid per ballar al so del seu Sant Pare. Resulta que dos d’aquests fervents admiradors de Crist ens han demostrat que allò més increïble pot arribar a ésser cert. No s’ho creuen? I si els dic que un d’ells ha estat víctima d’una cornada d’un toro….de pedra?

I com a bonus, cal destacar l’encomiable actuació del seu company de viatge que, en veure la sangada, va desmaiar-se i va anar a picar amb el cap a terra. Poden llegir la notícia sencera a Noticias de Navarra.

Sublim, digne dels millors pallassos de circ. Els camins del Senyor són tan inescrutables!

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Intel·ligència suprema
  1. Oriol López ha dit:

    Espero que les autoritats hagin pres les mesures corresponents davant de la demostrada perillositat de l’esmentat monument.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: