L’altra cara de la conducció imprudent

Dubto que el Servei Català de Trànsit arribi mai a incloure un espot similar a aquest en alguna de les seves campanyes, però tot i així considero que val la pena de fer-hi un cop d’ull. És altament impactant, ja els ho aviso.

[Youtube, 1 minut i 8 segons]

“No tots els vianants són bones persones”, adverteixen al final de l’anunci. Certament, davant una situació com la que acabem de veure, no podem fer altra cosa que admetre la rotunda veracitat de la frase.

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “L’altra cara de la conducció imprudent
  1. yeagov ha dit:

    Atropellar a algú ja és prou fotut però imagineu atropellar al caporal de Bohèmia, o a en Bin Laden.

  2. Oriol López ha dit:

    Suposo que, veient el final del vídeo, no podem deixar de preguntar-nos, què hagués passat amb la història si Hitler o Franco no haguessin existit, o si haguessin desaparegut. Si Hitler no hagués existit, el nazisme no hagués assolit el poder? Si Franco no hagués existit, no hi hagués hagut ni guerra civil espanyola ni feixisme? La ciència històrica, a l’hora de buscar les causes, cada cop es centra menys en els noms i els personatges, i més en l’economia, en la distribució de la riquesa, en l’organització social, en els interessos de les diferents classes i sectors de la societat en presència i en lluita, etc. Jo estic segur que si Hitler o Franco no haguessin existit, algú altre hagués fet el seu paper.

  3. yeagov ha dit:

    Planteges una ucronia, que passaria si tal personatge no hagués existit?. Segurament el món sense Hitler hauria estat molt diferent, podem imaginar els milions de persones que per la seva culpa van morir haurien pogut fer la seva vida. Segurament tu i jo seríem molt diferents.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: