Les flatulències de les vaques

Avui, encara molt content per la designació de Tarragona com a seu dels Jocs del Mediterrani del 2017, he decidit posar en perill el meu ordinador i donar un volt pels llocs web dels mitjans de comunicació de Mordor (gràcies, yeagov, pel teu referent de Tolkien). Per part dels que recolzaran la candidatura de Madrid pels JJOO del 2096, o del 3096 si cal, esperava trobar-me afirmacions com que, amb la crisi que tenim, què és això de perdre el temps i els diners de tots amb aquesta aventura catalana. Però, la veritat, el que m’he trobat és el silenci més absolut. No diuen res. A l’ABC, per exemple, és més important la següent notícia: “el legado de Manolete salta del ruedo a las subastas en EEUU”. En La Razón ens informen que “un joven mata al padre de su novia de un puñetazo durante una comida familiar”. El Mundo ens assegura que els governs europeus fan servir impostos molt extravagants: “en el último año se han aprobado tasas contra los alimentos grasos, las flatulencias de las vacas o las sodas”.

Com veieu, han perdut l’ocasió de criticar-nos. Quina llàstima! Quina decepció! Podien haver dit que ningú coneix els Jocs del Mediterrani, que la culpa és del Villarato i la UNICEF, que l’estat espanyol no ha de finançar les festes majors dels catalans o que hem de vendre el Camp Nou per poder pagar les despeses.

Estan perdent la forma? S’oblidaran aviat de nosaltres? Ens volen marginar amb l’oblit? S’estan preparant per dir-nos algun dia ja no t’estic, creuant-se de braços i posant morrets tal com fan els nens? Tant els preocupen les flatulències de les vaques?

De moment, callem-nos… shhhhhhh… escolteu el silenci? No hi ha insults… ni menyspreu… sileeeeeeenci… no hi ha retrets… shhhhhh… ei, compte!!! Al Pirineu hi ha moltes vaques!!!! Ja sabeu quin serà el proper impost estatal, oi?

Àlex Ribes 

http://alexribes.wordpress.com/

 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Les flatulències de les vaques
 1. yeagov ha dit:

  Gràcies, encara que referir-me a Madrid com Mordor ho faig sovint l’origen està en un lapsus mentre escrivia un article sobre la caverna mediàtica i no sé que estava pensant però vaig escriure Mordor per Madrid.
  Si els Jocs del Mediterrani se celebressin a Múrcia o València ja pot imaginar-se, Àlex, que l’ABC, La Razón, El (in)Mundo i La Gaceta obririen amb la notícia a la primera plana, de moment per ells això no ha succeït, segurament els arribarà la notícia en tortuga missatgera i si en diuen alguna cosa serà un breu a la pàgina 29, d’aquells que ningú llegeix. Ara, si als Jocs del Mediterrani apareix alguna Senyera ja veurà els titulars cavernaris.

 2. Oriol López ha dit:

  Serà la calma abans de la tempesta?

 3. yeagov ha dit:

  Tornant a les vaques: Fa uns quants anys un informe va responsabilitzar les vaques de part de la contaminació, les feia responsables de l’excés de metà. Després de l’animalada del dia torno al tema. Felicitats a Tarragona, una ciutat amb un passat del que comença a sentir-se’n orgullosa, el seu passat romà.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: