Rajoy 2015: el fetus candidat

Heu vist el pòster electoral de Rajoy? Trobo que cada quatre anys se’l veu més jove. Tinc dues teories. La primera és que vol escriure en la seva pròpia pell la segona part de “El retrat de Dorian Gray”. És molt possible que al carrer Génova tinguin  emmagatzemat un vell oli on es vegi  la imatge actual del  “señor de los hilillos”. Això sí, amb unes quantes arrugues més. L’altre teoria, que no descarto,  és que han agafat la foto del seu carnet d’universitari.

Ja sabem que les eleccions constitueixen una bona finestra per exhibir el talent del artistes del Photoshop, però aquesta vegada s’han passat. Per aquest motiu  proposo que, per a les eleccions del 2015, el PP presenti el següent pòster.  Si cuela, cuela, y sino, me la…

Àlex Ribes

http://alexribes.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Altres
2 comments on “Rajoy 2015: el fetus candidat
 1. Oriol López ha dit:

  Per molt jove i maco que me’l pintin, no ho sé, no m’acaba de convèncer.Per cert, quina poca imaginació que tenen els que dissenyen els eslògans, això del “Cambio” a mi em sona d’un altre moment i d’una altra formació política. El bipartidisme perfecte, anem canviantde marca, PSOE-PP-PSOE-PP…, però tot continua igual, empitjorant a cada dia que passa.

 2. yeagov ha dit:

  Algunes vegades els cartells electorals duien una foto del candidat que semblava que li hagués fet el seu pitjor enemic.
  Crec, Oriol, que això es defineix amb la següent frase: “Canviar-ho tot per a què tot segueixi igual”.
  En les eleccions del segle XIX i XX també hi havia una alternància, els dos partits espanyols de l’època tenien un acord pel qual s’alternaven en el poder i en les eleccions – amb sufragi restringit i tupinada (in)controlada – sortien elegits els que “havien de sortir” segons el torn.
  Ara ja tenim un sistema que en la pràctica és bipartidista perquè els dos partits majoritaris obtenen la majoria dels escons. En la última legislatura el PSOE va aconsgur 164 escons i el PP 148, un total de 312 escons, la resta fins arribar a 350 se’ls reparteixen la resta dels partits, 38. És evident que el sistema és bipartidista.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: