Un periodista amb dos…

El periodista Dylan Ratigan diu grans veritats sobre la situació econòmica al seu país. No us ho perdeu! On són aquests periodistes al nostre país? Per cert, està molt, però que molt cabrejat.

Àlex Ribes 

http://alexribes.wordpress.com/ 

Twitter: @alexribesbernal

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
5 comments on “Un periodista amb dos…
 1. Oriol López ha dit:

  Jo també em pregunto el mateix, on són aquests periodistes al nostre país? Segur que hi són, però no els veig. I també, com aquest periodista, trobo a faltar un gest clar i decidit per banda dels polítics per solucionar la situació.

 2. Maria Boix ha dit:

  Els polítics només tenen ganes d’entrar a formar part de la gallina dels ous d’or. Si jo fos polític, en la situació que estem, no voldria sortir elegida, millor dit, no em presentaria, per què ho fan? Per interès, perquè ganes de solucionar el problema, no en tenen, només d’empitjorar-lo, això sí, omplint-se ells les butxaques. És vergonyós que passin aquestes coses, però passen i seguiran passant, massa cobdícia i interessos. El món necessita polítics honrats i periodistes amb les idees clares i amb ganes d’explicar la veritat, però crec que és una utopia.

  • Oriol López ha dit:

   Necessitem polítics i periodistes honestos i valents, que tinguin el coratge de dir la veritat sobre el que està passant i de posar-se de debò a resoldre-ho.

 3. Tomàs ha dit:

  Avui he escrit en un altre post que els EEUU no se’n sortiran d’aquesta. Ara el focus sembla que apunta a Europa, però crec que el problema financer que té EEUU supera en molt al de tota Europa junta.

 4. Maria Boix ha dit:

  Hi ha massa sangoneres a dalt de tot. El món necessita un tractament urgent d’honestedat, una altra utopia. Quin fàstic!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: