Artur Mas, el governant valent.

Artur Mas arribant a la feina en transport públic.

Artur Mas arribant a la feina en transport públic.

Encara no eren les tres de la tarda, i ahir vaig poder sentir al nostre president explicant-nos la nova tanda de retallades. La veritat és que em costa molt descriure el que vaig sentir al escoltar els valents plantejaments d’aquest gran polític.

Us penseu que és fàcil sortir i explicar-li al poble aquell paquet de mesures?. Doncs no, no ha de ser gens senzill pujar el transport públic i l’aigua i voler vendre això com una mesura de solidaritat per a sortir de la crisi.

Anar directament a pels productes bàsics té molt de mèrit, és més, crec que hauríem d’aprofundir en aquest camp i posar noves taxes al pa, la llet, la sal, l’oli, l’electricitat, el gas… hi ha tant de camp per recórrer, hi ha tant camí per fer…

Benvolguts patriotes, us animo a tots a passar de la dutxa al bany diari, Catalunya (i la A.C.A.) us necessita. És més, no estaria malament que les classes altes d’aquesta societat féssin un esforç i deixessin aparcats els seus cotxes per baixar al metro, allà ens trobaran a la resta de la societat col.laborant amb les nostres T-10 al sosteniment de l’economia catalana.
Espero amb il.lusió la tanda de pujades que aviat ens arribarà des de el nou govern del PP, friso per veure fins on arribarà l’IVA… serà al 21%?. El camí ja està marcat, Artur Mas va el primer obrint pas i deixant les fites perquè en Mariano no es perdi i ho tingui tot més fàcil.
Apa doncs, com diuen per moltes bandes: “disfruten de lo votado”, per si algú en tenia dubtes avui ja podem fer-nos una idea de qui ha de pagar la crisi.

Aquestes son les dues línies de la proposta convergent, parlar del pacte fiscal com a gran solució i excusa (sempre va be tenir un culpable a prop) per portar a terme mil i una retallades “universals”. Tots sabem que les mesures “universals” son dures pels més desafavorits i pràcticament imperceptibles pels que més tenen.

Us deixo, que tinc que anar a escoltar RAC1* i veure com entrevisten [bàsicament li llepen el cul] al portaveu del Govern Francesc Homs.

Merda!, ja m’han superat a RAC1, acaben de dir que en Mas amb aquestes mesures és a l’alçada d’un autèntic estadista, a l’alçada de’n Winston Churchill!!. No hi ha qui els superi, “sang, suor i llàgrimes”, i tot, tot i tot pels més desafavorits.

Quant a

::.·No sé que no sé res·.::

Tagged with: , , , , , , , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
8 comments on “Artur Mas, el governant valent.
 1. No ho sabeu bé el que patirem! De moment, per estalviar, estan donant altes mèdiques a gent que encara està malalta, per no haver de pagar les baixes! Es veu que a l’ICAM ahir va ser un dia d’escàndol (i vés a saber quants més que jo no sé) en aquest sentit.

  A mi ja m’ho van fer i no vaig poder tornar a la feina. Ara em fotran fora per estar malalta i ja els hi va bé. Segur que ho tenen calculat expressament, perquè dona la casualitat que sóc funcionària… Un menys a qui pagar a final de mes!

 2. Jaume I de Montserrat ha dit:

  Home, senyor… en Jordi Basté es un gran professional, obert a la pluralitat i… tens raó li llepa el cul a CIU i al neoliberalisme. Arribaran, però, les retallades a la part alta de Barcelona? Potser, i només llavors, tant en Basté “independentista monàrquic” com els Godó i la majoria dels seus tertulians, s’adonin del seu terrorisme radiofonic.

  • MadeByMiki ha dit:

   Escolto RAC1 i llegeixo La Vanguardia (me la donen al bus), i el que més em va agradar va ser el discurs del Conde de Godó quan va sortir La Vanguardia en català, un discurs evidentment en castellà…

   • Oriol López ha dit:

    Per cert, aquests exemplars de La Vanguardia que estan regalant des de fa una temporada, al bus, al tren de rodalies, etc, qui els paga? La Vanguardia segur que els cobra. Paga la Generalitat? En plena crisi?

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: