El Jardí Sankeien a Yokohama

La ciutat de Yokohama és una moderna ciutat nipona de gratacels amb una població de 3 milions i mig de habitants. Aquest any s’hi juga el partit Barça vs. Santos, de  la final del Mundial de Clubs al estadi Yokohama Marinos.

A Yokohama hi trobem un preciós jardí japonès creat per Sankein Hara que va ser un gran empresari de la seda, va construir el jardí en una propietat familiar on el seu avi havia construït una vil·la per viure.


El jardí construït el 1902 compte amb dos jardins: el interior per el gaudir de la família en un inici i el exterior que es va obrir al públic el 1906 però es va acabar al 1914. Dins el jardí i trobem tota una sèrie d’edificis i temples, on ressalta la pagoda de tres pisos, moltes d’elles es van portar de ciutats emblemàtiques com Kyoto i Nara.

El jardí de Sankeien s’estén per 18 hectàrees creades amb gran estil i bellesa. La poda de les plantes al estil japonès, les col·leccions de rododèndron i azalees , el rierols i basses configuren un paisatge tranquil per reposar i descansar.

El 2007 el govern japonès la va catalogar com espai de bellesa singular podem visitar alguns bens culturals com la casa de Choshihaku i la vil·la Rinshunkaku.

Les fotos són de somni i el paisatge amb les pagodes i els arbres podats a l’estil japonès li donen un toc de paradís.

Jardi natural

http://www.unjardipermenjarsel.blogspot.com

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “El Jardí Sankeien a Yokohama
  1. Oriol López ha dit:

    Per les fotos i la descripció sembla un lloc paradisíac.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: