Els Teletubbies del PP

Ai, l’amor. És molt bonic. T’allunyes de l’egoisme per oferir-te sencer a una altra persona. Dic això perquè he de reconèixer que m’agradaria ser de dretes. Heu vist com s’estimen? En poc temps s’han convertit en els nostres Teletubbies particulars. Els antics han quedat desfasats. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po han donat pas a Camps, Costa, El Bigotes i Isabel Bas. S’estimen moltíssim. S’intercanvien contínuament obsequis, floretes… tractes de favor, fons públics…

I és que m’encanten les seves converses. Ricardo Costa li diu a Pérez, El Bigotes: jo vull que ens veiem per parlar d’allò nostre, que és molt bonic. Quin Brokeback mountain tan emotiu. Aiiii (bé… això és un sospir però no sabia com ho podia escriure). La dona de Camps, Isabel Bas, li comenta a Pérez sobre els seus regals: “No et pots imaginar l’expectació que hi ha. Estan com bojos, hi ha un ambient… em tombaràs els Reis” (encara no sabia que d’això ja s’encarregaria l’Urdangarín). Álvaro Pérez, el Bigotes, li contesta: “El que m’ha fet més il·lusió és el de les noies, el teu i el de la teva filla, perquè l’he dissenyat jo”. Oops! Ho ha dissenyat ell? No em diguis que li va obsequiar amb un dibuix com fan els nens? Oi, què mono!

Però encara hi ha més. El 7 de gener del 2009, després que Pérez li comuniqui a Camps “t’estimo molt” i l’expresident contesti “i jo més”, Bas agafa el telèfon i assegura que: “Amb el meu [en relació amb el regal rebut] t’has passat vint pobles”, i Pérez contesta: “¡Però què dius, si és un detallet!”. Un altre dibuix? Deixa’m que ho endevini… del Pocoyo? De princeses? Del Rajoy caricaturitzat de Monster High?

Definitivament, voldria ser de dretes. Aquesta germanor, aquests afectes desmesurats, aquesta orgia de sentiments sense cap mena de contraprestació (res… quatre contractes per organitzar actes del PP, saltar-se normatives sobre matèria urbanística, nodrir-se de fons públics… una cosa insignificant) i tot… per amor. Encara recordo aquella frase tan cursi de Love Story: amor és no haver de dir mai ho sento. Estic segur que quan intercanvien mirades al judici aquests nous Teletubbies, en realitat s’estan dient: ho sento… sento haver estat tan gilipolles i deixar que aquells periodistes de El País destapessin les nostres corrupteles. Tot i així, una abraçaaaaaada!!!

 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Els Teletubbies del PP
  1. Maria Boix ha dit:

    Quina penya! Avui els sentia a les notícies i he flipat…!

  2. Oriol López ha dit:

    Entre ells, es tapen…

  3. yeagov ha dit:

    Almenys podien fer-ho discretament, si només els faltava fer-s’ho en públic. Quina camarilla.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: