Els tatuatges més absurds del món

Tot i defensar que qualsevol pot fer amb el seu cos (i fins i tot amb la seva ment) el que vulgui, he de confessar que sempre he sentit una certa animadversió pels tatuatges. Intento deslligar aquest sentiment de tot tipus de prejudicis, però no puc evitar que molts d’ells (no tots) em desagradin.

Tanmateix, pel que no puc evitar una certa estima és per tot allò que converteix el món en un lloc absurd. Quan moltes persones pensen que l’absurd és un dels grans mals de la nostra societat, per a mi resulta tot el contrari. Allò que té vocació d’absurd, il·lògic, irracional o directament estúpid, constitueix una matèria primera fonamental per l’humor. No és sinó la vida una experiència absurda en sí mateixa? Doncs busquem en tot allò que és absurd per convicció una mena de sortida al sense sentit.

Avui he decidit fer una recerca per internet a fi de trobar els tatuatges més absurds. Tots ells constitueixen un petit homenatge al fracàs (errades ortogràfiques, artistes tatuadors sense talent, missatges estúpids escrits en la pell per sempre…). Té això algun significat filosòfic? Potser sí: no patiu per viure una existència absurda. Sempre ens queda l’humor.

 Àlex

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
4 comments on “Els tatuatges més absurds del món
  1. Oriol López ha dit:

    Sempre he pensat que, millor que un tatuatge, una calcomania, almenys no és permanent.

  2. cantireta ha dit:

    Narcissistes, més que res :(

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: