La Razón no té raó

Molt divertida la portada de La Razón d’avui. De totes les mobilitzacions que hi van haver a Espanya, del més d’un milió de persones que es van manifestar en contra de la reforma laboral, de tots els missatges que vam mostrar rebuig a la política del govern, es queden amb una foto d’uns manifestants prenent unes cerveses. És com si per documentar l’augment del vigor sexual de la tercera edat busquessin una foto de Luís María Ansón experimentant una erecció als concursos de Miss Espanya en el que és tan habitual.

Però com el millor de tot és prendre’s les coses amb humor, proposo una altra portada, més aproximada a la realitat. 

 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “La Razón no té raó
  1. Oriol López ha dit:

    Jo em quedo amb la segona versió de la portada. Molt bona!

  2. yeagov ha dit:

    Tampoc li podem demanar a La (sin)Razón que digui alguna cosa en contra d’un govern que aplica una doctrina que ells defensen o a favor del proletariat díscol que no se sotmet als amos. En el fons la culpa de la crisi la tenim els quisoflautes i els iaioflautes.

  3. alex veiga ha dit:

    Sigui com sigui. Sempre paguem els mateixos.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: