MARCAnt criteris periodístics

La premsa madrilenya constitueix un festival de l’humor permanent. I és que he vist penjat al Facebook una comparació entre la portada del Marca d’avui i la que fa un any relatava la final de la Copa del Rei que va guanyar el Barça de bàsquet davant del Real Madrid. Els seus diferents criteris periodístics demostren una mena de Principi d’Arquímedes dels mass media: quant més hooliganisme posis a les portades, més imparcialitat es vesa.

Tant de bo algun dia el club blanc tingui una secció de petanca. Quan perdin els seus equips de bàsquet i de futbol serà meravellós veure titulars com aquests: GIGANTES. A POR LA DÉCIMA… BOLA DESPLAZADA CON EL BOLICHE MÁGICO DEL NUEVO FICHAJE DE FLORENTINO.

Àlex 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “MARCAnt criteris periodístics
  1. Oriol López ha dit:

    No es pot esperar altra cosa del Marca.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: