Nadal cobra per parlar

Notícia publicada pel diari ARA (20-2-12)

Gasta massa TVE? És una de les preguntes que es fa el diari ‘El País’ en un ampli reportatge publicat aquest cap de setmana amb el títol ‘Què fem amb TVE’, en el qual fa aflorar alguns exemples de despeses que reflecteix l’última autoria, la de 2010. Una d’aquestes partides és el milió d’euros que va cobrar el tenista Rafael Nadal per fer declaracions en exclusiva a la televisió pública espanyola després dels partits, almenys l’any 2010.

Anem a pams. TVE va pagar un milió d’euros al multimilionari madridista, pijo i anticatalà per fer declaracions en exclusiva? I per dir què? Ah, ja: “sí, es cierto. Nuevamente debo felicitar a Djokovic porque fue superior”. Vinga, Rafa, a passar per caixa! I avui m’han comunicat oficialment que em tornen a retallar el sou perquè sóc professor en una escola concertada? MACANGUNCONY!!!!!!!

Espereu… comptaré fins a deu. Un… dos… tres… NO PUUUUUUCCCC!!!! ESTIC MEGACABREJAT!!! Tant de bo doni positiu en un control antidoping i aquest milió d’euros es destini a coses més importants com… què tal el meu compte corrent?

Quin país! Mentre alguns gurús de l’anticatalanisme com l’Alejo Vidal-Quadras demanen que es retalli de TV3 fins i tot el serrell de la Raquel Sans, resulta que TVE es gasta un milió d’euros en recollir les supermegaimportants declaracions en exclusiva d’un tenista que vés a saber en quin paradís fiscal té el seu patrimoni.

Des d’aquestes línies demano que torni Cine de Barrio. És més, crec que són necessàries 24 hores diàries de Cine de Barrio, set dies per setmana. Omplim la pantalla de folklòriques mortes, dones amb veu de barrufet franquista i homes obesos amb bigotis de la Falange. I amb sort el pirulí entrarà en autocombustió i acabarà clavat a la lluna d’un pet ultrasònic. Això sí, que de pas es porti a tots els irresponsables que signen contractes d’aquest tipus amb diners públics.

Acabo amb una pregunta: quant va cobrar el Rafa Nadal per escenificar la “rampa” del vídeo?

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Nadal cobra per parlar
  1. yeagov ha dit:

    Que Nadal cobra per parlar en una entrevista?. És clar, ningú cobra per ser entrevistat ni per fer de tertulià, ni per fer conferències, ni per sortir a determinats programes de telescombraries, ningú, tota aquesta gent viu de l’aire.

  2. Oriol López ha dit:

    Una mostra més de com es dilapida el diner públic, no m’estranya que després, entre això i “reflotar” bancs, no quedin diners ni per a pensions, ni per a ensenyament, ni per a sanitat.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: